Tri godine svaki dan silovao maloletnu ćerku!

Nemac, otac petoro dece, odbacio je optužbe uz izgovor da ga ćerka lažno optužuje. Međutim, njegova 18-godišnja poćerka istakla je pred sudom da je i nju silovao nekoliko godina ranije

  • 18

Bečki sud je pravosnažno osudio 40-godišnjeg Nemca na sedam godina zatvora, jer ga je njegova 15-godišnja ćerka optužila da ju je od leta 2011. godine, pa sve do jeseni 2013. godine svakodnevno silovao.

Devojka se obratila policiji u avgustu prošle godine, a doktori su nakon detaljne analize, koja se obavljala u sklopu istrage, pronašli tragove sperme za koju se DNK-a analizom utvrdilo da pripada njenom ocu. Muškarac, inače otac petoro dece, odbacio je optužbe rekavši da ga ćerka lažno optužuje.

Kao svedok, u suđenje se putem videa uključila i 18-godišnja polusestra nesrećne devojke, koja je istakla da je njen očuh i nju silovao dok su živeli u Nemačkoj, prenosi hna.de.

- Moj očuh nije zlostavljao samo moju sestru već i mene - rekla je ova 18-godišnjakinja.

Nakon svih iznesenih dokaza, sud u Beču je doneo presudu u kojoj je odlučeno da Nemac bude osuđen na sedam godina zatvora.

(Telegraf.rs / Izvor: hna.de / Foto-ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    4. jun 2014 | 11:16

    Malo to 7 godina! Jebem ti takav sud. Nemam komentar...

  • 1970

    4. jun 2014 | 12:18

    7 godina ? sramotna presuda

  • ramona Ilok

    4. jun 2014 | 12:16

    Jadno 7 godina za ovako gnusan cin pa da kad izadje i to jos ranije zbog primjerenog vladanja da moze nastaviti dalje...bljak sram ga bilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA