Nije znao odgovor u kvizu, pa pozvao Angelu Merkel (VIDEO)

Volfgang Bosbah je trebalo da odgovori na pitanje od pola miliona evra, ali nije znao tačan odgovor. Odlučio se da pozove svoju političku saveznicu Angelu Merkel, međutim ona se nije javljala

  • 5

Politički saveznik Angele Merkel, Volfgang Bosbah je gostovao u posebnom izdanju kviza "Želite li da postanete milioner", a kada je zapeo na pitanju od pola miliona evra, iskoristio je pomoć pozovi prijatelja i okrenuo nemačku kancelarku nadajući se da ona zna odgovor na postavljeno pitanju. Na žalost, s druge strane nije bilo odgovora.

Bilo je potrebno odgovoriti na pitanje po čemu je mašina za veš WM66 iz Istočne Nemačke bila legendarna, međutim Bosbah nije znao odgovor i odlučio je da za pomoć prijatelje pozove Angelu Meker. Zvao ju je dva puta ali je samo dobijao njenu govornu poštu.

Tačan odgovor je bio da su mnogi vlasnici koristili mašinu za veš kako bi kuvali marmeladu.

Pošto nije znao odgovor, Bosbah je odustao i osvojio 125.000 evra za dobrotvorne svrhe, a ubrzo mu je stigla SMS poruka.

- Nisam mogla da se javim, o čemu se radi? - upitala je kancelarka.

- Draga Angela, sve je već rešeno, ali hvala što si se javila - odgovorio je Bosbah.

- Ok, šta god da je bilo u pitanju, srdačan pozdrav od AM - odgovorila je ona.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: bbc.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA