"PORODIČNI BIZNIS": Roditelji i sin dilovali heroin!

Policija od uhapšene porodice i dvojice njihovih pomagača zaplenila 430 paketića droge spremljene za uličnu prodaju

  • 0

Inspektori beogradske policije uhapsili su oca, majku, sina i dvojicu njihovih saradnika, koji se sumnjiče da su dilovali heroin na beogradskim ulicama, saznaje Telegraf.rs!

Iza brave su Milan R. (30), njegov otac Božidar R. (61), majka Biserka R. (59), kao i njihovi saradnici Boris L. (27) Marko Ž. (31) i Biserka R. (59)! Osim heroina i luksuznih automobila, policija je kod njih pronašla i veću sumu novca, navodi se u saopštenju.

Prilikom njihovog hapšenja, izvedenog u nastavku akcije "Žica" policija je zaplenila oko 430 paketića sa više 700 grama heroina, dve elektronske vagice za precizno merenje, oko 700 grama smese paracetamola i kofeina, 26 komada municije kalibra 6,35 milimetara, više od 5.000 evra, 180.000 dinara i tri automobila. Ukupna vrednost zaplenjene robe procenjena je na oko četiri miliona dinara.

Marko Ž., kao i sin i otac - Milan R. i Božidar R. uhapšeni su u iznajmljenom stanu na Zvezdari dok su pripremali drogu za dalju prodaju. Boris L. "pao je" ispred ulaza zgrade, dok je čekao Milana R. da mu iznese drogu za uličnu prodaju.

Telegraf.rs saznaje da su otac, majka i sin i ranije privođeni zbog istog dela!

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni dežurnom sudiji Višeg suda u Beogradu.

D. Manojlović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA