UBIO IH MRTAV PIJAN: Divljačkom vožnjom "pokosio" troje prijatelja! (VIDEO)

Troje mladih koji su nastradali u noći između subote i nedelje u Novom Sadu ostali su na mestu mrtvi kada je na "golf" u kome su se nalazili naleteo "audi" velikom brzinom. Vozač "audija" Despot Vranić u trenutku nesreće imao je 1,17 promila alkohola u krvi

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika munich
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Tenor

    11. jun 2014 | 08:50

    Braco i gospodo, daj Boze da se niko ovakvim stvarima ne uci Iz sopstvenog iskustva, svaki dan imate pune rubrike ovakvih crnih stvari za koje sigurno znam da ih čitaju ovakvi manijaci koji po centru grada voze ovolikom brzinom, da li se taj praznoglavac pitao ikada da li je on potencijalni ubica normalnih i propisnih vozača, naravno da nije, jer da jeste, i da je razmišljao kakve su posledice brže vožnje, do ovoga nikada ne bi došlo. Evo večeras izađite na ulice N. Sada i videćete veliki broj ovih frajera, koji opet voze ovakvom brzinom kao i ovaj... To znači da ovakva grozota nikome nije lekcija, nego eto valjda neka sudbina kako je nazivaju, neostvareni momci lece svoje komplekse autima, tetovazama, pištoljima, tučama... Kakva je poenta tog i takvog života... A kakve komentare ostavljaju ovdje, da bi ujedno opravdali sebe, ovi slični njemu, sramota je velika... Izgleda ste u njemu našli sopstvenu refleksiju, pa kako sada da priznate njegov greh, koji je ujedno možda i vas... UŽAS SRBIJOO

  • Slavko

    10. jun 2014 | 20:53

    Kao profesionalac mogu samo objektivno i neutralno da kažem da je prolazak kroz crveno svetlo zakonski teži prekršaj od navedenog alkohola, ali navedena brzina od 160 km/h nije. Da momak nije toliko brzo išao do nezgode ne bih ni došlo, isto kao i da drugi momak nije prošao kroz crveno svetlo ništa se ne bih dogodilo. Direktni uzročnik nezgode je prolazak kroz crveno svetlo ma koliko god da se nekome to svidja ili ne. Tri mlada života su ugašena, vozač će zakonski odgovarati za onoliko koliko je kriv ali će ceo život nositi breme tri ugašena mlada života što samo on zna kako će mu biti. Ne daj Bože nikome.

  • Ivan

    10. jun 2014 | 15:56

    Nije treptalo zuto vec zeleno svetlo .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA