VRIŠTALE IZBEZUMLJENE: Srbin u Italiji napadao žene kod sanduka sa sladoledom

Danijel P. (20) iz Srbije spopadao je devojke u jednom parku u Bolonji. On im je upućivao lascivne komentare i dodirivao ih. Mladić je uhapšen i optužen za seksualno uznemiravanje

  • 10

Italijanska policija uhapsila je Srbina Danijela D. (20) jer u jednom parku u Bolonji za samo pola sata seksualno uznemiravao četiri devojke. Kako prenose italijanski mediji, incident se dogodio u vreme kada su u parku mahom bile majke sa decom.

Danijel P. je najpre prišao dvema devojkama koje su kupovale sladoled u nakon lascivnih komentara počeo je da ih dodiruje.

- Želim da vas ljubim - rekao im je, a potom počeo da ih dodiruje po glavi.

Devojke su vrištale pa pobegle, a zatim i pozvale policiju. Nedugo zatim, dve studenkinje su takođe uputile identičan poziv policiji, tvrdeći da ih je jedan mladić, najverovatnije stranac, seksualno uznemiravao dok su sedele u parku.

Kada je policija stigla u park zatekla ga je kako prilazi dvema mladim majkama koje su stajale ispred javnog toaleta. Danijel P. nije pružao otpor tokom hapšenja i protiv njega će biti podneta krivična prijava, preneli su italijanski mediji.

(Telegraf.rs / Izvor: Unionesarda.it)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    9. jun 2014 | 13:06

    Nije mu to Srbija pa da moze svakog da uznemirava. Cak i ako nekog nepristojno gleda a kamoli da dobacuje ili dodiruje moze da odgovara za sexualno uznemiravanje.

  • Mordecai

    9. jun 2014 | 14:15

    vristale izbezumljene..hmmm.....jel imao sekiru?

  • djovani

    9. jun 2014 | 14:38

    Italijanke kao da ne vole to svasta!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA