NOVOSADSKA TRAGEDIJA IZ DRUGOG UGLA: Saobraćajka koja je odnela tri mlada života! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Snimak iz drugog ugla pokazuje trenutak tragične nesreće u kojoj je život izgubilo troje mladih u Novom Sadu, ali prikazuje i kako građani nakon nesreće zaobilaze krhotine razvaljenog vozila i ne pružaju pomoć nastradalima

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Ivan
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • A8

    11. jun 2014 | 21:01

    "!!!!" Da voziš Juga ili Stojadina nikad ne bi moga dostići brzinu od 160km/h. Ne branim ovog momka i ne znam za kakva dela mu se sudi, al on nije jedini krivac u ovom slučaju. A kad sam pomenuo licemerje i lažnu skromnost, hteo sam reći, da je mnogima zapalo za oko to što je dečko vozio A8, da je vozio Ladu ili Punta ne bi vam to smetalo, ne bi bio bahat vozač, vi se svi pridržavate pravila u saobraćaju? Nadji mi jednog vozača koji nikada nije prekoračio brzinu!

  • stefan

    10. jun 2014 | 22:36

    mozete li zamisliti recimo imate neki pasat stariji ili recimo audi a6 (dakle nista specijalno) jeftiniji od golfa 5 posto se mnogo pominju cene "koji je bolji" i otac ili majka vam dozivljavaju slog (npr.) i vozite, naravno da sto pre dodjete.... vidite u daljini zelneo i regularno prolaite, sa duplo vecom brzinom da spasite zivot, ali bar postujete to svetno na semaforu.... i ovakav jedan da ne kazem - sta! prodje na crveno i ubije i vas i majku/oca i sve svoje koje prevozi od taacke a-b..... sta sada, i pritom je njegov auto malo skuplji (vrlo vazno, a ovde vazno!!!) dodushe ovde je drugi slucaj, ali i taj iz tog golfa je takodje mogao da ima alkohol u krvi, al posot je muerto nece da mu vade, u fazonu mozda sta je tu je..... ovakvih projektila mora biti , kako bi ljudi shvatili sta znaci crveno svetlo! pozzzz

  • !!!!!!

    10. jun 2014 | 16:57

    "A8"..."Stidite se koliko ste licemerni i lažno skromni"...o cemu ti ti pricas, molim te!? Jedno je "priustiti dobar i lep auto", a drugo je ne k*****i se! I bas me briga ko sta vozi, i Bentli kupi ako hoces, to me savrseno nije briga...ali samo nemoj da mi glumis mangupa zbog toga! Kako niko sa Stojadinom i Jugom ne izazove nesto ovako...necu da generalizujem stvari, sve su to izolovani slucajevi, ali istina je da su uglavnom u pitanju neka "besna kola"! Mene ce da zaustave zbog 55km/h, zezace me na svakakve nacine samo da pronadju neki izgovor da bi mi uzeli pare, a ovo ili ovi... A pogledaj samo kakvi i koliko posupaka se u trenutku nesrece vodilo protiv njega, i zapitaj se samo da li ces i ti tako vaspitati svoje dete! Ja zbog takvih i na takav nacin ne zelim da izgubim zivot, niti zelim da ga ti na takav nacin izgubis!!! I UVEK cu osudjivati nesto ovako, ma ko kako da se zvao!!! DOSTA VISE!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA