ZANEMEO: Pokosio decu u Novom Sadu, a sad ne može da priča jer trpi velike bolove! (VIDEO)

Despot Vranić (21), koji je upravljao "audijem A8“ u trenutku stravične saobraćajne nesreće koja se dogodila pre neki dan i u kojoj je živote izgubilo troje mladih ljudi, branio se ćutanjem, jer je objasnio da nije u stanju da iznese odbranu zbog bolova koje trpi

Osumnjičeni Despot Vranić (21), koji je upravljao "audijem A8“ u trenutku stravične saobraćajne nesreće, kad je poginulo troje dvadesetogodišnjaka, vozio je brzinom od 155 kilometara na čas. Pored tri puta veće brzine nego što je dozvoljena, imao je i 1,341 promila alkohola u krvi, tvrde istražni organi.

Vranić se, kako saznaje "Alo!“, u novosadskom sudu branio ćutanjem, jer je objasnio da nije u stanju da iznese odbranu zbog bolova koje trpi. Nakon saslušanja, tužilac mu je odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

- Njega je na saslušanju pred Višim javnim tužiocem branio advokat po službenoj dužnosti. Osim na povredu oka, koju je zadobio prilikom udesa, osumnjičeni se žalio i na povredu kuka, zbog čega ne može da se osloni na desnu nogu. Tužilac je predložio da se Vraniću odredi pritvor, jer za delo koje mu se stavlja na teret zakon propisuje kaznu u trajanju od preko 10 godina - priča za ovaj dnevni list izvor iz novosadskog suda.

Upozorenje! Video može biti uznemirujući.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa k

    12. jun 2014 | 19:12

    Pravda za Despota.

  • Nikola

    12. jun 2014 | 17:00

    Nikoga ne branim pogotovo decka koji je vozio 155 ali po meni je vise kriv vozac koji je prosao na crveno!!!

  • Darko

    12. jun 2014 | 12:37

    Meni ove sudije uopste nisu jasne. Ocigledno da su prod pritiskom javnosti. Ko god je pogledao snimak kamere mogao je da vidi da je Despot prosao ne treptece zeleno svtelo, a vozac Golfa na crveno. Naravno Despot treba d aodgovara za voznju u pijanom stanju i za ne prilagodjnu brzinu. Medjutim ne vidim osnovu da odogvara za nesrecu kad je veca odgovornost na onome koji prodje crveno svetlo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA