DOKTORI, GDE ĆE VAM DUŠA? Beba bila zarobljena u autu, Hitna odbila da dođe!

Patrola Hitne pomoći iz Smedereva nije htela da izađe na teren pod izgovorom da nisu nadležni za teritoriju na kojoj se nesreća dogodila

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Subotičanka

    17. jun 2014 | 09:36

    To je već godinama pravilo u Subotici.Pacijenti stariji od 70 godina su otpisani a ni mnogo mladji ne prolaze bolje,jer Služba Hitne medicinske pomoći neće da izadje pogotovo noću.Tako je umrla moja mama i mnogi drugi ljudi.Protiv Načelnice su podnešene krivične prijave,niko od nadležnih ne reaguje ili rade u korist prijavljenih lekara.Ministar zdravlja Zlatibor.Lončar se oglašava samo kad pacijenti napadnu lekare i traži za njíh status službenih lica.Ministri,kada će lekari odgovarati za ubistva pacijenata usled nesavesnog lečenja?Zar nisu pred zakonom svi jednaki i zar ne važe zakoni za sve isto?Do kada će lekari biti povlaštena kategorija zaposlenih i za svoje kriminalne radnje zaštićeni od strane nadležnih organa?

  • Subotičanka

    17. jun 2014 | 08:52

    To je već godinama pravilo u Subotici.Pacijenti stariji od 70 godina su otpisani a ni mnogo mladji ne prolaze bolje,jer Služba Hitne medicinske pomoći neće da izadje pogotovo noću.Tako je umrla moja mama i mnogi drugi ljudi.Protiv Načelnice su podnešene krivične prijave,niko od nadležnih ne reaguje ili rade u korist prijavljenih lekara.Ministar zdravlja Zlatibor.Lončar se oglašava samo kad pacijenti napadnu lekare i traži za njíh status službenih lica.Ministri,kada će lekari odgovarati za ubistva pacijenata usled nesavesnog lečenja?Zar nisu pred zakonom svi jednaki i zar ne važe zakoni za sve isto?Do kada će lekari biti povlaštena kategorija zaposlenih i za svoje kriminalne radnje zaštićeni od strane Ministarstva zdravlja,Lekarske komore Srbije i Regionalnih Lekarskih komora,Sudova časti, Tužilaštva..?

  • Dejan

    15. jun 2014 | 09:51

    Закон који су одрадили жуте демократе направљен је да што више уништи Србски народ , све реформе у здравству силна демократија , док човек дође до лека треба да умре , а сада ће нам забранити и лековито биље и чајеве. Да су доктори из хитне отишли да помогну ко би онда оправдао њихову интервенцију,били би кажњени или можда и суспендовани због нерационалног коришћења ресурса горива возила итд, да су отишли на територију Гроцке а да се десио у међувремену позив из смедерва новинари би писали како хитна није била на свом месту.Према томе народе не лупајте по докторима већ лупајте по министарству , законима и држави .Остаћемо и без ово мало доктора што је у земљи.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA