PAO PLJAČKAJUĆI ZLATARU: Uhapšen ubica navijača Partizana!

Stefan O. (23) je posle ubistva navijača Vladimira Živkovića pobegao u Nemačku, a Srbija je za njim izdala poternicu

  • 15

Stefan O. (23) osumnjičen da je u oktobru 2013. godine nasmrt izbo navijača Partizana Vladimira Živkovića (35) u beogradskom naselju Karaburma, uhapšen je nakon pljačke zlatare "Petek" u nemačkom gradu Bergedorf.

Stefan O. je u ovu pljačku krenuo sa Beograđaninom Alenom A. (25). Brat i zet vlasnika zlatare, na naoružane lopove krenuli su golim rukama. Iako se tokom pljačke, ispred zlatare našlo čak 17 policijskih patrola, Stefan O. uspeo je da pobegne dok je Alena A. u tome sprečila policija, i to tako što ga je teže ranila.

Kod njega su pronađena 22 zlatna lanca i prstena. Nije utvrđeno koju količinu zlata je odneo Stefan O. ali očevici pričaju da se deo plena rasuo se po ulici ispred zlatare. Razgrabili su ga prolaznici. Dan kasnije nakon što je Stefan O. uhapšen, neuspešni razbojnici prosleđeni su sudskim organima pred kojima su priznali krivicu, prenosi "Blic".

Supruga vlasnika opljačkane zlatare, smatra da lopove treba najstrože kazniti jer se u trenutku pljačke u juvelirnici nalazilo i dete.

- Ne mogu da prihvatim njihovo priznanje niti kajanje. Moje dete i dalje ne može da zaspi ako u sobi nije upaljeno svetlo, jer ima traume - rekla je Nursen C. (40), prepričavajući sudiji da je njen sin posmatrao kako jedan od razbojnika njegovom ujaku preti pištoljem, a njegovu majku hvatao za vrat i bacao je na pod.

Stefan O. je posle ubistva Vladimira Živkovića pobegao u Nemačku, a Srbija je za njim izdala poternicu. Sumnja se da je kobne večeri nožem izbo i usmrtio Živkovića. Zbog tog ubistva već su uhapšene tri osobe koje su osumnjičene kao saučesnici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jojilo

    16. jun 2014 | 20:41

    Šta če dete,mora od nečega da živi.

  • Solda

    16. jun 2014 | 23:09

    Prolaznici razgrabili xaxaxaxa sto ja nisam bio prolaznik jednu lancinu samo da zgrabim jaoo

  • Torcida sandzak

    16. jun 2014 | 22:59

    Kakvi klosari i olosi ovi Grobari,cast izuzecima ali svi su tako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA