DISPEČERKA SILOVANOJ DEVOJCI: Prestani da plačeš!

- Gospođice, moraćete da prestanete da plačete kako bih dobila informacije od vas! - rekla je dispečerka policije silovanoj devojci

  • 16

Nakon što je silovana, devojka u američkoj državi Ohajo pozvala je policiju (911) oko četiri sata ujutru. Međutim, tada se susrela sa veoma neprijatnom devojkom koja je radila te večeri kao dispečar.

Žrtva joj je ispričala da je napadač upao u njenu kuću, prislonio pištolj na glavu i prislio na oralni seks, a potom opljačkao i pobegao.

- Gospođice, moraćete da prestanete da plačete kako bih dobila informacije od vas! - grubo joj je odgovorila dispečerka.

Devojka je potom objasnila da ne zna kako je napadač ušao, a onda dobila još bezosećajniji odgovor.

- Pa, sa tim informacijama koje ste nam dali, nikada neće moći da ga pronađu  - dodala je dispečarka.

Nakon te opaske, devojka joj je prebacila da joj je saosećajnost ravna nuli i da ne zna sa čime se ona suočava.

Policija je uspela da kasnije identifikuje napadača i uhapsila Majkla Kalagana (30), koji je optužen za silovanje i pljačku.

Ipak, protiv neljubazne dispečarke, uprkos svemu, neće biti pokrenut disciplinski postupak pošto je, kako je navela tamošnja policija, žrtva ipak dobila pomoć.

(Telegraf.rs / Izvor: huffingtonpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Урош

    16. jun 2014 | 23:40

    Па чекај, диспечерка нине ту да је држи за руку док плаче, него да добије информације, како би послала екипу. Ја бих је можда ипак замолио, да пробам да будем утешнији, али бих на крају морао да је натерам да престане да плаче одр време, како би помогла (пре свега) самој себи..

  • Bojana

    17. jun 2014 | 06:31

    Ali komentari ovih par glupih muskaraca..jednako ste hladni kao dispecerka. Fuj.

  • zena

    17. jun 2014 | 09:45

    Kad trebas te rijeci izgovoriti kako se desilo a kamoli detalji! Oce srce da pukne! Tesko je to izgovoriti.. znam sama po svojoj kozi.. To je gadno.. Sramota i ostaje dugooo dugooo u glavi i nikad neprelazi zaboravu! Jos kod mene nisu ga uhvatili

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA