OBRT: TV Nova ne prestaje s radom, nova koncepcija od septembra!

- Nije tačno da televizija Nova prestaje s radom, već smo primorani da se prilagodimo uslovima na tržištu nakon nedobijanja frekvencije i da se spremimo za novu programsku šemu koja će početi sa emitovanjem u septembru - poručuje direktor ove televizije Dejan Jocić

  • 16

TV Nova neće prestati s radom, kako je ranije u toku dana objavljeno, već se prilagođava situaciji nakon nedobijanja frekvencije i priprema se za novu programsku koncepciju od septembra.

Ovo je za Telegraf potvrdio Dejan Jocić, direktor TV Nova, koji je najavio brojna iznenađenja od jeseni na ovoj televiziji.

- Nije tačno da televizija Nova prestaje s radom, već smo primorani da se prilagodimo uslovima na tržištu nakon nedobijanja frekvencije i da se spremimo za novu programsku šemu koja će početi sa emitovanjem u septembru - poručuje Jocić.

On je naveo da nagađanja o zatvaranju ove stanice štete ovoj medijskoj kući i da nisu dobronamerna.

On dodaje da će novi koncept televizije biti pripremljen do jeseni.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sve znam

    18. jun 2014 | 15:56

    PODRSKA TV NOVA!!!

  • sven

    18. jun 2014 | 17:11

    Moja apsolutna podrška za Novu TV.Nadam se da će od septembra regulisati svoj status, makar u okviru digitalne mreže DVB-T2. S obzirom da idu i u HD, prava bi šteta bila da nestanu sa televizijske mape u Srbiji u moru bezličnih, istorodnih, nekreativnih i dozlaboga dosadnih kanala sa muljavom slikom. Napred Nova TV

  • Feki

    18. jun 2014 | 18:06

    Napred Nova , od sveg srca vam želim puno uspeha.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA