Jovanović dao otkaz na Megatrendu!

- Na zahtev profesora doktora Miće Jovanovića postignut je sporazum o prestanku njegovog radnog odnosa na Megatrend univerzitetu - navodi se u saopštenju tog univerziteta

  • 25

Rektor Mića Jovanović, na lični zahtev, više nije u radnom odnosnu na Megatrend univerzitetu, saopšteno je danas iz te ustanove čiji je Jovanović vlasnik.

- Na zahtev profesora doktora Miće Jovanovića postignut je sporazum o prestanku njegovog radnog odnosa na Megatrend univerzitetu - navodi se u saopštenju i dodaje da je u toku procedura za izbor novog rekotora.

U toku je procedura izbora profesora doktora Vladana Kutlešića za novog rektora. Kutlešić je do sada bio zamenik rektora Megatrenda.

Jovanović je podneo ostavku na mesto rektora nakon što su srpski naučnici iz Velike Britanje osporili da je Jovanović doktorirao u Londonu i na sajtu "Peščanika" naveli da nisu uspeli da udju u trag toj disertaciji iz 1983. godine. Ministar prosvete Srđan Verbić objavio je da na Londonskoj skoli ekonomije nema doktorskog rada rektora Jovanovića i pozvao ga da podnese ostavku.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    18. jun 2014 | 20:15

    Ne znam sto je dao otkaz? Njegov univerzitet- njegova stvar! Moze tamo da ih bije k...m po celu ako zeli jer je njegovo! Svi gledaju laznu diplomu a to sto je eksploatisao RTB Bor? Nikom nista? Odakle mu pare za univerzitet? Otkad paori zaradjuju milione? U zatvor bre sve profitere sto preko ledja naroda (mucenika) dolaze do novca!

  • Horus

    18. jun 2014 | 18:55

    "Postignut" sporazum?! Smejurija! S kim je pregovarao pa postigao sporazum? Sa sobom? Ili sa dekanom kog on postavlja?!

  • Mladen

    18. jun 2014 | 18:56

    Intresentno da u celij halabuci oko Jovanovicwvig diktorata nuko nije oistavio pitanje dali je i kada je nostrifikovana nhegova diktorska diploma. Ako jeste nostrifikovana cemu halabuka jyrite onoga ko je nostrifikovao laznu diplomu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA