KAO NA FILMU: Policajci uhapsili dilera, on im ukrao kola i pobegao (VIDEO)

Diler droge iz Njujorka iskoristio je priliku i pobegao kolima policajaca iako je bio na zadnjem sedištu i vezan lisicama. Jedan od policajaca je zatim zaplenio auto jedne žene kako bi krenuo u poteru, a tako nešto se dešava samo u holivudskim filmovima

  • 0

Scena koja se viđa u gotovo svakom akcionom filmu holivudske produkcije, kada policajci zaplene vozila civila kako bi jurili kriminalce, dogodila se u Njujorku.

Ono što je prethodilo nesvakidašnjem incidentu jeste hapšenje dilera droge Brajana Mek Menamina. Dva policajca su ga privela, vezala lisicama i ubacila na zadnje sedište kola. Oni su zatim otišli do jedne lokacije u Kvinsu i izašli iz kola.

Brajan je za to vreme uspeo da nekako pređe sa zadnjeg sedišta i pobegne kolima. Jedan policajac ga je zapazio, ali nije stigao da ga zaustavi jer ga je Brajan udario kolima.

Drugi policajac je zatim zaustavio kola koja su prva naišla, a u kojima je bila jedna žena. Pošto je vitlao pištoljem ona se uplašila da je reč o kriminalcu koji hoće da je opljačka. Ipak, pošto joj je pokazao značku, ona je izašla iz kola, a on se dao u poteru za Brajanom.

Posle nekoliko minuta, on joj je vratio kola koja su bila oštećena, ali kriminalac je uspeo da pobegne. Ipak, Mek Menamin je nešto kasnije uhapšen u drugom delu grada.

- Za 23 godine koliko radim, nisam čuo da je policija zaplenila auto civila kao u filmovima - rekao je portparol njujorške policije.

Inače, imena policajaca kojima je kriminalac pobegao njihovim vozilom nisu saopštena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA