OSUĐEN I ZA MUČENJE MANEKENKE: Monstrum se smejao u lice porodici žrtve!

Darijan Musić osuđen je i zbog mučenja i zlostavljanja Vladislave Červenko. Postupak je pokrenut po prijavi koju je manekenka podnela još septembra 2011.

  • 25

Darijan Musić osuđen je juče pred Osnovnim sudom u Novom Sadu zbog mučenja i zlostavljanja Vladislave Červenko 2011. godine. Takođe, Musić je 17. juna osuđen na 40 godina zatvora.

Suđenje je pokrenuto po krivičnoj prijavi Vladislave Červenko koja je podnela u septembru 2011. godine. Međutim, počelo tek u julu 2013. jer se, kako je objasnio tužilac, na pozive suda nisu odazivali ni Darijan Musić ni Vladislava Červenko.

Na iznenađenje svih prisutnih, a za razliku od izricanja presude pre dve nedelje, Musić se ovog puta pojavio u sudnici smiren i nasmejan. Čak je i pokušao da komunicira sa porodicom Červenko. Zgroženi ponašanjem monstruma, porodica je izašla na pola suđenja, prenosi "Blic".

Pre izricanja presude, Musić se samo nekoliko puta nasmejao. Sudija Osnovnog suda Sandra Gavanski navela je da je Musić mučio manekenku i da je presuda od godinu dana zatvora maksimalna predviđena zakonom.

Musić je tog 15. jula 2011. u popodnevnim satima, u Ulici Dušana Danilovića u Novom Sadu, prvo pretio Vladislavi, da bi je kasnije pretukao na Bulevaru vojvode Stepe. To divljanje je u svedočenju opisala i sestra žrtve, maloletna J. Đ. koja je te večeri bila sa njom.

Godinu i četiri meseca kasnije, Musić je Vladislavu svirepo ubio zadavši joj 53 udarca, zbog čega je kasnije osuđen na maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Su

    4. jul 2014 | 11:08

    Treba uvesti dozivotnu robiju,i to sto pre! U selu kod mojih roditelja je jedan 'debil' pre 15tak g8 nozem ubio coveka,bio je u zatvoru par godina,kada je izasao,opet je napao nekog coveka koji ga je u samoodbrani ranio,nista mu nije bilo,pre 2 god je isto nozem nekog coveka ranio,opet nista,medjusobno su se potukli..A juce je opet sahranjen covek,koga je doticni ubio,takodje nozem,ko zna koliko puta ga je ubo...U medjuvremenu s vremena na vreme je pretio ljudima.Dokle vise? Ovakvi ljudi ne zasluzuju da vide svetlost dana! I nikada vise ne treba da budu na slobodi! Ko stiti ove ubice,pa se izvuku sa par godina zatvora?! Zakon naravno,koji treba menjati

  • Vlada

    4. jul 2014 | 11:06

    Odma smrtnu kaznu. Zasto da ga hranimo od nasih para kad nije koristan. Koliko ce drzavu da kosta tih 40god a ako izadje ubice da se osveti

  • fcb pg

    4. jul 2014 | 11:31

    objasnio bih ja ovome vitezu kako stoje stvari smrtna bi mu bila kao 7 ca na loto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA