GDE JE 660.000 EVRA? Ognjanovići Institutu donirali samo milion evra!

Zamenik direktora Instituta za majku i dete Vladislav Vukomanović kaže da su neistinite informacije po kojima se Institut saglasio da Ognjanovići zadrže spornih 660.000 evra na ime troškova nabavke opreme i da to piše u ugovoru

  • 47

U ugovoru sklopljenom između roditelja Tijane Ognjanović i Instituta za majku i dete  navodi se cifra od milion evra, dok se preostalih 660.000 evra i ne spominju.

Zamenik direktora Instituta za majku i dete Vladislav Vukomanović napominje da su oni uzeli ono što im je ponuđeno i da nisu znali koliko su Ognjanovići ukupno imali novca.

- Neistinite su informacije po kojima smo se saglasili da Ognjanovići zadrže spornih 660.000 evra na ime troškova nabavke opreme i da to piše u ugovoru. Ne znamo šta je s tim parama, ni gde su - objašnjava Vukomanović.

Ognjanovići su se obvezali da će oni kupiti aparate koji su potrebni Institutu. Vukomanović tvrdi da ni jedna strana nije prekršila dogovor, prenosi Informer.

- Kupljeno je sve što smo tražili, ali nam je isporučena trećina aparata. Očekujemo da će nam ostatak stići do kraja jula. Koliko su šta platili ne znamo jer nisu u obavezi da nas o tome obaveštavaju. Nekoliko puta su pre kupovine donosili profakture da nas pitaju da li su cene realne i nismo primetili da odstupaju od uobičajenih - kaže Vukomanović.

Podsetimo, policija sumnja da su Ognjanovići žrtve zelenaša, kao i da je u humanitarnoj akciji prikupljeno daleko više od 2,6 miliona evra.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    5. jul 2014 | 02:15

    Njima jeste strašno i nedaj Bože nikome to ali nije u redu da se nezna gde su pare jer sa tim ostatkom može da se pomogne još nekom detetu

  • Vesna

    5. jul 2014 | 08:44

    A ko ih dira kad kazete da se ostave na miru ??? Neka daju novac koji nije njihov za lecenje druge dece .Ljudi su stajali u redu da uplate od svoje sirotinjea, ovi cute i prave se naivni . Sram ih bilo ..

  • Milan

    5. jul 2014 | 01:12

    Pojela maca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA