POGINULI POLICAJAC I ZATVORENIK: Epilog krvavog sudara šlepera i marice!

Na Ibarskoj magistrali kod Kraljeva dogodio se stravičan udes, kada se policijski kombi direktno sudario sa šleperom. U marici je bilo četvoro ljudi, od kojih su Teške telesne povrede opasne po život zadobili su policajci Željko Ivić (36) i Nemanja Janković (34), a na licu mesta su preminuli policajac Damir Grubač (34) i pritvorenik Bahtijarević

  • 16

Na Ibarskoj magistrali kod Kraljeva u mestu Dobre Strane dogodio se stravičan udes, kada se policijski kombi direktno sudario sa šleperom.

Dve osobe su poginule, a tri su povređene u sudaru policijske marice sa šleperom, na tridesetak kilometara od Kraljeva prema Raški. Saobraćaj je u prekidu.

U marici su bila tri policajca iz PU Subotica i pritvorenik Besom Bahtijarević koji je sprovođen iz Subotice u Novi Pazar. On je uhapšen u Subotici po centralnoj poternici Višeg Suda iz Novog Pazara zbog krivičnog dela droge.

Na licu mesta poginuli su policajac Damir Grubač (34) i pritvorenik Bahtijarević. Teške telesne povrede opasne po život zadobili su policajci Željko Ivić (36) i Nemanja Janković (34). 

Vozač šlepera novopazarskih tablica prošao je sa lakšim povredama ruke.

Saobraćaj je u prekidu i u oba smera formirane su kolone.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djomla

    5. jul 2014 | 11:06

    Samo moze da se kaze haos sta se radi na nasim pitevima . Kace vec vise da se stane tome na put . Za mesec dana na putevima u okolini raske poginulo deset osoba pa dali je to normalno u nekoj normalnoj drzavi toliko ne pogine za godinu dana . Serem ti se ja na nas sistem sve je zivo sranje

  • Niski

    5. jul 2014 | 11:03

    Malo je policije na ibarskoj. Ako se zna da se jednom nedeljno desi tezi ili laksi udes onda treba nesto preduzeti.

  • foliranti

    5. jul 2014 | 11:37

    Staviti celu Ibarsku pod video nadzor da vozači imaju u svesti da mogu da budu kažnjeni za ne savesnu vožnju i biće manje nesreća!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA