OVAKO SE TO RADI: Hrvati pokrenuli kampanju protiv mržnje (VIDEO)

Kampanja "Svi mi za Hrvatsku svih nas" ima za cilj da skrene pažnju javnost na pojave mržnje i netrpeljivosti prema pripadnicima etničkih, verskih i jezičnih manjina

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • lela

    08. jul 2014 | 15:18

    Balkanca, sve si u pravu Osim kad uporedis bistu Tudjmana u BG i cirilicno pismo u HR. Ovo drugo je samo pismo. Ja sam za zejednistvo jer obican covek zeli zivot, mir i posao.Sve ostalo je u sluzbi banaka i kapitala , kao i svi ovi "politicari".

  • NEVERNI TOMA

    08. jul 2014 | 04:41

    Dovoljno je samo reci da je za svadju uvek potrebno minimum dvoje!!!!!!!!!!!!!

  • Balkanac

    07. jul 2014 | 21:19

    Ne razumijem neke ljude sto komentiraju ovdje. Ja sam Hrvat iz Bosne, znaci nakon onoga rata kada smo izgubili kucu i sve ostalo otisli smo u Hrvatsku, ali nebitno, ja vec dvije godine zivim u Njemackoj, u zemlji gdje su svi prihvaćeni i gdje su svi prijatelji, da pojednostavnim, zivim u civilizaciji!! Imam jako puno prijatelja Srba, Muslimana, Turaka, Nijemaca, Rumuna, Bugara itd.. Niti sa jednim nisam nikada imao problema, niti je jedan od njih imao samnom, zajedno izlazimo, pomazemo si medjusobno u prijateljskom i poslovnom smislu, da svi mi ne suradjujemo zajedno, Njemacka bi propala kao i one divljine (Irak, Libija itd..) Nikada nisam bio protiv uvođenja Ćiriličnih ploča u HR, ali isto tako nisam bio niti za. Zamislite da Hrvati sagrade kip Franje Tuđmana u Novom Sadu, ili da Turci sagrade u Munchenu Dzamiju??? Kako biste vi Srbi tada reagirali, kako bi Nijemci reagirali?? Bitna je jedna stvar, a to je biti čovjek. Ja ne mogu odujivati sve Srbe za ono što se desilo u BIH radi tri idiota koja su to organizirala, ali ako si u nekoj zemlji, onda se integriraj. Ja u Njemackoj pricam Njemački jer je to njihov službeni jezik i dio njihove kulture, poštujem svaku osobu kao čovjeka i ne zanima me njegova nacionalnost, poštujem Njemački zakon jer živim u toj državi, plaćam porez jer tu radim. Treba svačiju kulturu i običaj poštivati ako si u toj zemlji, ako ti se ne svidja onda se vrati na svoje. Meni kada bude smetao njemački jezik ili bilo koji dio njihove kulture onda ću se i vratiti u HR. Pročitao sam komentar da su Hrvati ubijali Srpsku djecu i bla bla bla... Jesu, vjerovatno su to učinili, ali to nisu učinili Hrvati, već retardirani pojedinci. Ali zasto je taj netko zaboravio da su Srbi bili ti koji su krenuli u taj rat, oni koji su ga pokrenuli u Hrvatskoj, Bosni, Kosovu itd... I Srbi su ubijali djecu, žene, muškarce, palili kuće... Ali zbog toga se ne moze osudjivati cijela Srbija, vec ti pojedinci. Tko je počeo rat, koliko je trajao, zasto je trajao, tko je koga ubio, tko je kome sta unistio, to je tema koja nema kraja za onoga tko se zeli raspravljati, za onoga koji ima vremena i nema pametnijega posla u svome zivotu, a dotle za mene Srbin, Bosanac, Musliman, Hrvat, pa čak i Albanac, svi oni su za mene braća, pričamo jednakim jezikom, imamo isti cilj u životu, a ovi bolesnici nacionalistički, njima želim samo jednu stvar u životu, a to je da im se kćerka/sin užene ili udaju za Srbina/Hrvatai uz to im želim sve najgore isto kao što oni drugima žele. Lijep pozdrav :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA