DRAMA U BOLNICI: Medicinska sestra došla na posao s pitonom, zmija pobegla i odgmizala u salu!

Neverovatna situacija dogodila se u KBC Dubrava u Zagrebu kada je jedna od medicinskih sestara na posao donela pitona! I dalje nije poznato gde je zmija trenutno

  • 3

Prava panika izbila je u noći između četvrtka i petka među radnicima Kliničko-bolničkog centra Dubrava u Hrvatskoj, kada se u jednoj od ordinacija pojavio - kraljevski piton!

Pomalo neverovatnu priču potvrdilo je za "Jutarnji.hr" medicinsko osoblje te bolnice, upravnik te bolnice Marko Banić, ali i zagrebačka policijska uprava. Ipak, ono što je najjezivije u celom slučaju jeste činjenica da još nema odgovora na pitanje da li je zmija napustila bolnicu!

Sve je počelo kada je u KBC Dubrava u četvrtak oko 23 sata ušetala medicinska sestra te bolnice s drvenom korpom u ruci. Nakon što je neometano ušla u zgradu, ona je došla u prostoriju u kojoj su joj bile koleginice.

- Znaš li ti šta ja nosim u ovoj korpi? - pitala je drugu medicinsku sestru.

- Nemam pojma - odgovorila joj je koleginica i zavirila u korpu.

Vlasnica je podigla poklopac u kojoj je bio zamotan kraljevski piton.

- Koliko sam čula, ta sestra se skamenila. Sva u šoku, prvo je počela da se trese, a zatim je počela da urla po bolnici i da traži pomoć - rekla je jedna doktorka.

Šokirana sestra je zatim je istrčala iz prostorije i otrčala do dežurnog lekara i redarske službe KBC-a. Od tog trenutka, njenoj koleginici koja je donela zmiju u bolnicu gubi se svaki trag. Zbog toga još nije jasno da li je zmija izišla iz bolnice sa ženom ili i dalje luta hodnicima.

- Koleginica je odjednom nestala. Zamislite osećaj da ste dežurni tokom noći, kada nema nikog u bolnici, osim nekolicine lekara, sestara i pacijenata, a kroz glavu vam prolazi da se tu negde možda skriva zmija. Strah je možda neopravdan, ali ne bi bilo loše da dođu i neke stručne službe da provere celu bolnicu - kažu likari KBC Dubrave.

U policiji su potvrdili da su primili prijavu.

- Da, primili smo prijavu da je u noći između četvrtka i petka jedna građanka ušetala u bolnicu s paketom u kojem je bila zmija. Kada smo došli na uviđaj, u bolnici više nije bilo ni žene ni zmije - rekli su u policiji.

I dok u policiji kažu kako je vlasnica zmije zapravo pacijent bolnice, deo medicinskog osoblja tvrdi da je reč o jednoj medicinskoj sestri.

- Koliko smo čuli, navodno živi s dečkom s kojim se te večeri gadno posvađala pa je iz samo njoj poznatih razloga došla sa zmijom u našu bolnicu - rekli su zaposleni.

Marko Banić, upravnik bolnice, potvrdio je da je zmiju donela radnica koja je trenutno na bolovanju, a da će protiv nje biti pokrenut disciplinski postupak.

- Nadzor bolnice je, na žalost, takav da u nju može da uđe svako. Upravo rešavamo taj problem - rekao je kratko Banić.

(Telegraf.rs / Izvor: Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kamen

    7. jul 2014 | 11:44

    Poremecenih umova svugde pa I u bolnici, nazalost.

  • Љути Четник

    7. jul 2014 | 11:14

    Ja se ne plasim zmije, ali piton je piton, nije svejedno

  • marko

    7. jul 2014 | 17:31

    Zmiju je donijela lijecnica, i zmija je pronadjena u njemom domu..dakle uzela ju je opet. Drzi ju kao kucnog ljubimca, neobicno, ali ima ljudi koji zele :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA