DRAMATIČNO: Ubio taštu sa dva hica u glavu, pa pobegao sa svastikom!

Saša Blagojević (29) ubio pijanu taštu da bi zaštitio dve svastike koje je maltretirala, a potom sa jednom od njih pobegao u nepoznatom pravcu

  • 0

Saša Blagojević(29) iz Ranovca ubio je svoju taštu Todorku Dragojević(40) u njenoj porodičnoj kući u Manastirici kod Petrovca na Mlavi. Ubistvo se desilo jutros oko dva sata ujutru, posle žestoke svađe između tašte i zeta, koji je pokušao da je spreči dok je maltretirala sopstvene ćerke. Todorka je bila u alkoholisanom stanju, a sada počiva sa dva metka u glavi.

Saša je usmrtio Todorku tako što je u nju ispalio dva hica iz pištolja, usled čega je ona preminula na licu mesta. Nakon toga je pobegao u nepoznatom pravcu i za njim se intenzivno traga. Sa njim je pobegla i njegova maloletna svastika D.D.(16).

U Policijskoj upravi Požarevac kažu da je istraga u toku, a prema našim nezvaničnim informacijama, Saša je u kuću svog tasta i tašte došao usred noći iz Ranovca, gde živi u braku sa Todorkinom ćerkom iz prvog braka, Ivanom (21), sa kojom ima četvorodišnju ćerku.

U Manastiricu se, kako Telegraf saznaje, uputio kako bi zaštitio dve svoje maloletne svastike, M.D. (13) i D.D. (16), jer ih je majka, koja je bila u alkoholisanom stanju, cele večeri maltretirala i tukla.

- On je najpre telefonom pričao sa taštom, koja ga je sve vreme vređala. Potom je seo u svoj džip i došao kod nje, gde su se posvađali. Onda je izvadio pištolj i ubio je, a potom pobegao, rekle su nam komšije iz Manastirice. Oni tvrde da tada u kući osim Saše i Todorke nije bilo nikoga, jer su se i muž i dve ćerke sklonile u komšiluk, dok se ona ne otrezni.

Meštani pričaju da se Saša nakon ubistva video na ulici sa svojim svastikama, kojima je saopštio da majka više nikad neće da ih vređa i maltretira. Potom je pobegao iz sela. Pretpostavlja se da je sa njim pobegla i njegova starija svastika, ali niko ne zna razlog zbog kojeg mu se ona pridružila.

Todorka će bi biti sahranjena u sredu, kada njeno telo bude vraćeno iz požarevačke bolnice, u kojoj se obavlja obdukcija.

- Todorka je ovde došla iz Makedonije pre više od dve decenije. Udala se i rodila Ivanu, a posle nekoliko godina se razvela. Potom se udala za Petra, sa kojim je rodila još dve ćerke. On je miran i vredan čovek, ali ima tu nesreću da živi sa agresivnom ženom, sklonoj alkoholu, kažu komšije, i dodaju kako Sašu znaju kao dobrog mladića, koji se bavio farbanjem automobila i imao skladan brak sa Todorkinom ćerkom.

(D. Knežević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA