VLASNIK STAFORDA: Majka tražila da se njena ćerka (4) igra sa Bilijem!

Vlasnik staforda Miloš Spasić prihvata krivicu i odgovornost, ali smatra da je deli sa majkom, za koju je mislio da zna šta priča i radi, i da dete zna kako se prilazi bilo kom psu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika rodoljub
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • E Ovako

    27. jul 2014 | 12:36

    Odgovornost je aplulutna na strani vlasnika jer on je taj koji zna da ima jako opasnu rasu i da tom psu nikad, ikad, ni pod kojim uslovima, ne sme dozvoliti da pridje malom detetu - tacka. Nema tu spinovanja i prebacivanja odgovornosti. Majka deteta nije znala (niti je morala da zna) da je u pitanju opasna rasa. Ona je videla psa u parku s decom i verovala vlasniku da ne bi pustao opasnog psa blizu dece. Njegova je odgovornost bila da kaze NE i otvoreno kaze majci da su Bull Terrieri generalno opasni a Staffordshire pogotovu. Ali ne, on hoce da se "bori za prava svoje omiljene rase" da "dokaze da su oni pitomi" a nisu. Redovno napadaju malu decu i ne moze se za to probaciti odgovornost na roditelje ni pod kojim izgovorom. Roditelji nisu duzni da znaju o psima. Roditelji imaju pravo da ocekuju da su im deca u parku bezbedna. Nije odgovornost na roditeljima da znaju koja je koja rasa vec je odgovornost na vlasnicima da ih ne pustaju blizu dece. Sve Bull Terriere i druge opasne rase treba zabraniti i tretirati kao krivizno delo njihovo izvodjenje bilo gde medju ljude. Ko hoce da in drzi mora da ih drzi vecno zakljucane u svom dvoristu ili da kupi imanje van grada.

  • Glisa

    18. jul 2014 | 00:10

    Bravo za majku

  • Jez.

    17. jul 2014 | 23:27

    Gaga. Tisi bre obican dzukac. Kako to razgovarash sa majkom olosu jedan. Besramni stvore stace zdukela u parku medju decu? Sta ste umislili da pretstavljate sa tim zdukelama, kovam daje pravo da poistovecujete kucice i decu? Nilo vam me brani da se volite,ali nesmete ugrozavati niciju brzbednost. Vi,koji setate velike kerove,kojo vise lice na zveri ,imate pono zajednickih osobina. Ato sada videlo kakve komantare dajete. Sve vas treba u azil pa izivajte.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA