Darko Šarić prošao poligraf!

Prema nezvaničnim informacijama, on je detaljno govorio o sastanku njegovog ubijenog prijatelja Dragana Dudića Frica sa predstavnicima srpskog tužilaštva i policije

  • 17

Narko-bos Darko Šarić danas je u prostorijama Specijalnog suda duže od tri sata saslušavan o vezama Rodoljuba Milovića, svedoka saradnika "Manga" i kako Telegraf saznaje, on je prošao poligrafsko testiranje.

Prema nezvaničnim informacijama, on je detaljno govorio o sastanku njegovog ubijenog prijatelja Dragana Dudića Frica sa predstavnicima srpskog tužilaštva i policije.

On je optužio doskorašnjeg načelnika Uprave kriminalističke policije, koga je nazivao "general Papaja“ da je zajedno sa svedokom saradnikom "Mangom“, ciljajući na Ljubišu Buhu Čumeta, uzeo navodno mito od čak 7,4 miliona evra.

Šarić dugo nije otkrivao ko se krije iza naziva "Papaja“ a do danas nije javno rekao ko je „Mango“. Njegov advokat Radoslav Baćović kaže da je spreman da kaže sve što zna na današnjem saslušanju.

"Biće saslušan i u vezi sa sastankom na Jelovoj gori, kao i o slučaju mita od 7,4 miliona evra. On hoće da govori i o pretnjama ubistvom Borisu Tadiću, ali verovatno neće biti saslušavan na te okolnosti", rekao je advokat Baćović za "Blic".

General Milović je na lični zahtev otišao na poligraf, koji je prošao i dao je izjavu kojom je odbacio Šarićeve optužbe. Međutim, Buha je odbio da da iskaz.

Darko Šarić, kako saznajemo, nije želeo da odgovara na pitanja zamenika specijalnog tužioca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA