Budući kralj proslavio prvi rođendan (FOTO) (VIDEO)

Princ Džordž danas je napunio jednu godinu i može da se podiči i prvim, samostalnim koracima. Za njega kažu da je živahan, jakog karaktera i pun samopouzdanja

  • 5

Britanska kraljevska porodica proslavlja danas prvi rođendan malog princa Džordža.

Osim što je oduvao svoju prvu svećicu na rođendanskoj torti, budući kralj može da se podiči i prvim, samostalnim koracima.

Naime, britanski dvor je objavio dve nove fotografije, snimljene 2. jula u Prirodnjačkom muzeju u Londonu, gde su vojvoda i vojvotkinja od Kembridža odveli svog mezimca da vidi izložbu o leptirima.

Ne jednoj od slika je mališan u teksas pantalonicama i tamnoplavoj majici u trenutku kada je zakoračio ispruženih rukica.

- Princ Džordž je bio živahan, jakog karaktera i pun samopouzdanja. To je jedan veoma odlučan mali dečak - izjavio je fotograf Džon Stilvel koji je napravio snimak.

Rođen 22. jula 2013, usred ogromnog medijskog meteža, princ Džordž se retko pojavljuje u javnosti. Porodica pomno bdi nad njim i dosad je osim na dan izlaska iz bolnice nakon rođenja i na dan krštenja viđen svega nekoliko puta.

Princ Vilijam i njegova supruga Kejt su povodom rođendana svog sina uputili saopštenje kojim se zahvaljuju svima koji su uputili poklone i čestitke.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tutor

    22. jul 2014 | 21:05

    Kako mu je prabaka vitalna, pre mislim da će njegov unuk biti sledeći kralj.

  • EEC Ekonomista

    22. jul 2014 | 22:47

    Mali Princ George je svojim rodjenjem "spasio" Ujedinjeno Kraljevstvo i loza Windsor ce dugo godina biti "voljena" od Britanskog naroda. Cak i Škotska u slucaju otcepljenja želi da zadrzi Kraljicu Elizabeth kao svoju Kraljicu jer njena uloga u ekonomiji Ujedinjenog Kraljevstva je neprocenjiva. Na primer samo venčanje Princa William i Kate je kostalo oko 70 miliona funti (72 miliona eura) ali je za uzvrat donelo te iste godine od prihoda turizma i suvenira oko 1 milijarde funti. Takodje veruje se da nakon Kraljicine smrti Princ William ce preuzeti presto upravo zato sto kraljevska kuća zna da narod ne zeli Princ Charles i Camille na prestolu zbog Diane i bice trazeno od njega da ustupi presto. Nesto slično kao sto je uradio bivski Spanski Kralj zbog skandala sa slonovima i bezbrojnih afera.

  • Ivana

    22. jul 2014 | 19:28

    Lepo dete:-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA