Sačmarom ubio prijatelja, pa mu kasnije odao poštu na Fejsbuku (FOTO)

Nakon što je prošle godine ubio svog prijatelja pucavši mu sačmarom u oko, Daren Vin (21) iz Irske je optužen na doživotnu kaznu zatvora zbog ubistva iz nehata i posedovanja oružja i municije bez dozvole

  • 3

Daren Vin (21) iz Irske, u aprilu prošle godine je ubio svog prijatelja nakon svađe, a pokušao je da skine sumnju sa sebe postavljajući srceparajuće poruke na Džejmijevom (20) Fejsbuk profilu.

Iako se nadao da će proći nekažnjeno jer je na Fejsbuku postavljao emotivne poruke kojima je želeo da oda poštu svom "prijatelju", ipak je osuđena na doživotnu zatvorsku kaznu.

- Počivaj u miru, nedostajaćeš nam - glasila je prva poruka koju je on ostavio, da bi dva dana kasnije napisao:

- Počivaj u miru Džejmi, nedostajaćeš nam, bio si mi kao brat i mnogo toga si uradio za mene i druge.

On je dvadesetogodišnjaka upucao sačmarom u desno oko nakon što su se svađali i pretili jedan drugom. Vin je policiji rekao da je Džejmi pokušao da mu iznudi oko 1.000 evra za kanabis koji je prethodno nestao, ali je pretio i da će mu silovati baku.

Tokom suđenja, priznao je krivicu za ubistvo iz nehata, ali je ipak osuđen na maksimalnu zatvorsku kaznu, a potvrdio je i da je svog prijatelja upucao i u rame jer nije želeo da ga ubije, već da ga povredi. Takođe se branio i time da je sačmara mogla slučajno da opali.

Pored ubistva, osuđen je i za posedovanje neregistrovane sačmare i municije koju je držao s namerom da ugrozi nečiji život.

Pre no što je osuđen, Vin je na svom Fejsbuk profilu napisao: "Imam 99 problema, zatvor nije jedan od njih!"

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA