SOSKIĆ: Obezbeđenje Bir festa me unakazilo od batina, počinioci i dalje nekažnjeni! (FOTO)

- Već godinu dana imam jake glavobolje s vremena na vreme, suđenje još nije počelo, a uskoro će opet taj "Bir fest". Pitam se zbog svega toga da li ima pravde i zakona u ovoj državi ili moze da radi ko sta hoće? Kako stvari stoje i obezbeđenje je postala neka vlast, pa im ne može niko ništa - kaže Soskić

  • 20

Beograđanin Nikola Soskić, koji tvrdi je na prošlom Bir festu pretučen od strane obezbeđenja, kaže za Telegraf da iako je prošlo godinu dana od tog incidenta, nisu kažnjeni oni koji su ga pretukli, niti je počelo suđenje za ovo krivično delo.

- Uskoro će se navršiti godinu dana kako su me pretukli i to samo zbog toga što što sam hteo da zaštitim dečka. Eto kako su me unakazili. Već godinu dana imam jake glavobolje s vremena na vreme , suđenje još nije počelo,  a uskoro će opet taj "Bir fest". Pitam se zbog svega togas da li ima pravde i zakona u ovoj državi ili moze da radi ko sta hoće? Kako stvari stoje i obezbeđenje je postala neka vlast, pa im ne može niko ništa - kaže Soskić.

- Dvojica drugara i ja pokušali smo da uđemo na “Tuborg” žurku. Krenuo sam do toaleta i video dvojicu radnika obezbeđenja kako unutar ograde tuku mladića. Viknuo sam “Šta radite to, ubiste čoveka” da bi obojica odmah istrčali iz ograđenog prostora i skočili na mene. Udarili su me nekoliko puta pesnicama u glavu i odmah sam pao, a oni su nastavili da me tuku. Lice mi se nadulo, a tek posle 20 minuta je došla žena iz Hitne pomoći - kaže Soskić, koji je tom prilikom zadobio dvostuki prelom jagodične kosti i potres mozga.

On navodi da uprkos urednoj prijavi nadležnim organima, nije se krenulo od mrtve tačke u tom procesu, a nema ni najave suđenja, pa postavlja pitanje u kakvoj zemlji mi živimo.

Organizatori 11. Bir festa iz Beogradske kulturne mreže su nakon incidenta sopštili da pomenute noći nije zabeležen nijedan incident.

- Šef obezbeđenja nije dobio nijednu informaciju o bilo kakvom sukobu, ni kod “Tuborg žurke“ ni na celom festivalu. Čak nas ni policija nije obavestila o tom incidentu. Jedino policija može da povede istragu o tome - rekli su tada u Beogradskoj kulturnoj mreži.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • roki

    9. avgust 2014 | 17:24

    Nisi ti dobio batine bez razloga.

  • sta vas briga za ime

    9. avgust 2014 | 17:26

    Kako moje drustvo i ja nikad nemamo problem sa obezbedjenjem. Izlazimo svuda, i na splavove, i u kafane i u klubove, i milion puta smo bili na beerfestu, junfestu i ostalim festovima... i nikad nikakvih problema nije bilo...

  • Vlada

    9. avgust 2014 | 15:49

    Ma i ti si se qrcio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA