OTAC NESTALE TIJANE: Još nema vesti o mojoj ćerki, nadam se najboljem! (MAPA)

- Policija radi svoj posao, ali nema većih pomaka. Molim sve, ukoliko nešto vide ili posumnjaju, neka jave najbližoj policijskoj stanici – apeluje Igor Jurić i moli da se niko ne okuplja na svoju ruku i ide u samostalnu potragu, već da se sve pretrage usklade s policijom

  • 12
Tijana Jurić i otac Igor Printskrin: Youtube / RTV Yu Eco

Igor Jurić, otac nestale tinejdžerke  Tijane Jurić, kaže za Telegraf.rs da još nema nikakvih novosti u vezi s njegovom ćerkom. On apeluje na sve građane da ne preduzimaju nikakve akcije na svoju ruku, već da se sve radi u dogovoru s policijom.

- Na žalost, nemam nikakve informacije o Tijani. Sve ono što znam je već objavljeno. Zbog toga što sve veći broj ljudi samoinicijativno kreće u potragu, apelujem na sve da se ne okupljaju na svoju ruku i da se ništa ne radi bez dogovora s policijom. Uprkos svemu, nadam se najboljem - ističe Jurić.

On napominje da je uprkos intenzivnoj trodnevnoj potrazi, izostao pomak u istrazi. Za Tijanom tragaju gotovo svi, a plakatima su oblepljeni Bajmok, Stari i Novi Žednik, Mišićevo, Đurđin, Aleksa Šantić i Pačir.

– U situaciji sam u kojoj nijedan roditelj ne bi trebalo, niti bi želeo da se nađe. Policija radi svoj posao, ali nema većih pomaka. Molim sve, ukoliko nešto vide ili posumnjaju, neka jave najbližoj policijskoj stanici – apeluje Jurić.

U potragu za Tijanom Jurić od juče ujutru uključila se i policija u susednoj Mađarskoj. Pretražuje se teren uz granicu, sve u nadi ne bi li se našao neki trag nestaloj subotičkoj devojčici.

S druge strane, srpska policija i Žandarmerija već tri dana „češljaju“ osam kilometara terena od mesta gde je devojčica nestala u subotu, pola sata posle ponoći, do granice s Mađarskom.

Tijana je poslednji put viđena kad je išla prema Sportskom centru na Rati gde je pola sata pre toga bila sa svojim drugovima i drugaricama, da vrati pozajmljeni duks. Između proteklog petka i subote u intervalu od 24 sata i jedan sat posle ponoći gubi joj se svaki trag i kontakt s drugovima i drugaricama i tad kreće potraga za njom.

Na mestu gde se sumnja da je Tijana nestala, pronađena je samo bela „startas“ patika, za koju drugovi i drugarice, kao i članovi porodice, tvrde da je njena. Pošto se nije javljala na telefon, a nije imala običaj da kasni, a da se pri tom ne javi baki i dedi, kao i drugovima na „Fejsbuku” kada stigne kući, potraga za njom započela je odmah posle jedan sat posle ponoći.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bas tuzno

    29. jul 2014 | 16:10

    Bozee jadni roditelji,ne smem ni da pomislim kako je kad ti nestane dete?Roditelji drzite se!

  • Sleepingprophet

    29. jul 2014 | 16:30

    Proverite sve automobile detaljno u bližoj okolini -koje tu decu posmatrao dok su se igrala?

  • Sleepingprophet

    29. jul 2014 | 17:08

    Neka se deca sete ko je sve bio tu dok su se igrala u bližoj i daljoj okolini

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA