Zvaničnik UN se rasplakao zbog mrtvih Palestinaca! (VIDEO)

- Prava Palestinaca i njihove dece se krše u potpunosti i to je zapanjujuće - kaže Kris Ganes, zvaničnik Ujedinjenih nacija, koji je doživeo emotivni slom tokom intervjua povodom napada u Gazi, kad je granatirana škola u kojoj je bilo skriveno oko 3.000 Palestinaca

  • 9

Kris Ganes, zvaničnik Ujedinjenih nacija, doživeo je emotivni slom tokom intervjua povodom napada u Gazi, kada je granatirana škola u kojoj je bilo skriveno oko 3.000 Palestinaca.

Ganes, koji radi na pomoći palestinskom narodu, nije mogao da izdrži intervju i rasplakao se pred kamerama katarske medijske kuće, Al Džazira.

- Prava Palestinaca i njihove dece se krše u potpunosti i to je zapanjujuće - izjavio je Ganes.

Prema podacima UN kancelarije za humanitarna pitanja, 1.118 palestinaca ubijeno je od 29.jula, uključujući 827 civila. Među žrtvama ima 243 dece i 131 žena.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: time.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vr46

    31. jul 2014 | 12:53

    Niste plakakli 99 te a ni danas za dece i civile u jugoistocnu ukr.i zapaljenih u odesi, patetika.

  • IN

    31. jul 2014 | 21:18

    Zaista, kako covek da se ne rasplace. Pre neki dan je bila slika palestinskog decaka koga je izraelski snajperista ubio dok je trazio svoju porodicu u rusevinama. Grozno, sta reci nego da se Izrael ponasa monstruozno, bez srca.

  • Lepa bankarka

    31. jul 2014 | 17:28

    To su suze krokodila! Uradite nesto, zastitite nedužni narod, ili ne treba da postojite , i ovako vas niko nista ne pita! Srbiju su bombardovali, sta ste uradili da zastitite nedužan narod! Ništa! Bitange belosvetske!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA