MORBIDNO: Tražili otkup za Tijanu, pa se izvinjavali, a onda izbrisali Fejsbuk stranicu! (FOTO)

Kako Telegraf saznaje, policija je na tragu osobama koje su postavile ovu bizarnu Fejsbuk stranicu, a prema operativnim podacima s terena, u pitanju je morbidna šala. Prethodno su "otmičari" napisali: "Izvinjavamo se zbog neprijatnosti. Samo smo želeli da privučemo pažnju javnosti. Svim srcem uz Tijanu Jurić"

  • 33

Osnivači kontroverzne stranice na društvenoj mreži Fejsbuk "Tijana Jurić – Kako doći do nje" naprasno su promenili izgled strane, skinuli sliku otmičara s detetom i postavili obaveštenje da su to uradili kako bi privukli pažnju javnosti zbog potrage za nestalom devojčicom?!

- Izvinjavamo se zbog neprijatnosti. Samo smo želeli da privučemo pažnju javnosti. Svim srcem uz Tijanu Jurić - bilo je napisano na ovoj stranici.

Međutim, nakon nekoliko minuta cela stranica izbrisana je s Fejsbuka i više joj se ne može pristupiti.

Podsetimo, prethodne noći je napravljena grupa “Tijana Jurić – Kako doći do nje?“. Tu su bili napisani "uslovi pod kojima će je pustiti" .

- Želimo u zamenu za Tijanu Jurić milion dinara, ona je trenutno na bezbednom mestu, ako u roku od 7 dana ne dobijemo pare, polako ćemo krenuti da je mučimo. Novac treba biti uplaćen na sledeći žiro račun: 160-335001-90. Očekujte nove slike sa lica mesta, Vaši otmičari. Pozdrav - pisalo je na njoj.

Ispod ovoga, isti tekst napisan je na mađarskom, engleskom, albanskom i francuskom jeziku.

Kako Telegraf saznaje u MUP-u Srbije, policija je na tragu osobama koje su postavile ovu bizarnu Fejsbuk stranicu, a prema operativnim podacima s terena, u pitanju je morbidna šala.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BIA

    31. jul 2014 | 13:51

    Ajde sad da vidimo odeljenje MUP-a za Visiokotehnoloski kriminal da otkrije ko stoji iza ovoga i da uslede hapšenja...morbidno je udariti ovakvu stvar..

  • M!N

    31. jul 2014 | 13:51

    Nekim ljudima je mnogo dosadno u zivotu..

  • Yasemin

    31. jul 2014 | 14:17

    Ne znam kakvim ljudima mogu ovakve stvari da padnu napamet....zalosno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA