ŠARIĆ: Da nisu drogu oteli pirati s Kariba s Džoni Depom?

Darko Šarić osporio je danas u Specijalnom sudu u Beogradu tvrdnje tužilaštva da je on osoba koju su pripadnici grupe tokom međusobne komunikacije oslovljavali sa "brat" "drug" "Zoki"

  • 8

Darko Šarić, kome se sudi zbog sumnje da je organizovao šverc preko 5,7 tona kokaina, javio se danas u Specijalnom sudu u Beogradu za reč, kako bi osporio tvrdnje tužilaštva da je on osoba koju su pripadnici grupe tokom međusobne komunikacije oslovljavali sa "brat" "drug" "Zoki".

- Do sada se pričalo o Zokiju, ali ga sada tužilac više ne pominje. Po njemu sam ja i Drug i Brat, sve što mu padne na pamet. Ja to i jesam, nečiji otac, drug i brat, ali nema reči o nadimcima - rekao je Šaric, a onda se osvrnuo i na navode optužnice da je Rodoljub Radulović svojim prekookeanskim brodovima švercovao drogu:

- Jedan Mišov brod pretreslo je 100 policajaca u Grčkoj, a drugi u Argentini i to po anonimnoj dojavi da je na njemu droga. Na njima, ništa nije pronađeno, tužilac ima dokaz samo časnu pionirsku poštenjačine Draška Vukovića (svedok saradnik). Preostaje mi samo da se našalim sa tužiocem, možda možemo da pretpostavimo da su Pirati s Kariba sa Džoni Depom poneli drogu - rekao je Darko Šarić i odbacio i projne druge dokaze tužilaštva.

- Nema govora o krivičnom delu. Ne znam šta je tužilac hteo, da me spoji sa Fricom (pokojnim Draganom Dudićem), a ja nikada i nisam sporio da sam bio dobar prijatelj sa njim. Videli smo šta se desilo sa sastankom na Zlatiboru, da ne pričam dalje. Drvlje i kamenje su osuli na mrtvog čoveka, a nisu ga uhaspili. Dudić je držao diskoteku, znao je mnoge pevače - rekao je Šarić, pošto se u spisima predmeta pod nadimkom "pevač" misli na pokojnog Dudića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dilija

    31. jul 2014 | 14:11

    Covek je kralj! :D aj manite se vise njega,bolje gledajte da hapsite one debile sto prodaju te "travcice" po skolama,parkovima a ne njega sto sigurno necete naci dokaze da ga strpate u zatvor...

  • jox

    31. jul 2014 | 14:15

    Pa ti se sprdas sa njima :)

  • Beltone

    31. jul 2014 | 14:04

    A sta oni uradise sa onim kosmajcem gde je on?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA