ŠIPTAR S KOSOVA: Ja odsekao glavu čoveku u Siriji? Radim isto što i OVK! (FOTO)

- Mene optužuju da sam sekao glavu jednom čoveku? Ja nisam učinio ništa ni manje ni više nego što su učinili vojnici OVK tokom rata. Fotografije tih zlocina OVK sam postavio na Fejsbuk da ih vidi ceo svet - kaže Lavdrim Muhadžeri, 25-godišnji džihadista čiji su snimci uzburkali javnost prethodnih dana

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika srbin
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • ani1987

    04. avgust 2014 | 08:24

    Isis je produkt Amerike a njihov voda je godinu dana bio u mossad i naucio tamo takve stvari!!! Teski su bolesnici i muslimani celog sveta su ih proglasili teroristima... Cak se i Al-Kaida distancirala od njih... Ovo sto oni rade nema veze sa islamom niti bilo kojom verom.. To nisi ljudi, to su monstrumi ... I oni ubijaju sve oko sebe!! Hriscani i muslimani trebaju da se ujedine protiv njih!!! A ovaj vise nece uci u kosovo, jer odmah ce da ga hapse.. Svi Albanci ga psuju po facebook, samo gledajte profil... Nema podrsku ni od svog naroda (hvala bogu) a kamoli od drugog!!! A tko misli da su svi muslimani ili Albanci takvi, taj je glup i verovatno nikada nije izasao iz srbije...

  • srbin

    03. avgust 2014 | 23:25

    Pa vi kupujte hleb kod shiptara!!! svaki dinar nose dole

  • sos

    03. avgust 2014 | 21:48

    Islamske sam vjeroispovijesti, ali za mene su sve bogomolje iste. Volim uci kad god imam priliku i u dzamiju,crkvu,katedralu. Bog je jedan za sve nas isti. Medjutim umobolinik i dusevni bolesnik ne da nije musliman nego nije ni c- od covjeka. Zasluzuje najstroziju kazu. Ali isto zalim kad procitam komentare koje pisete, uvijek trpate ljude u isti kos , a zivimo u vremenu kad imamo sve i u tome trebamo naci ljepotu i satisfkciju. Nemojte da vas politika i vjerske institucije zaslepljuju i potsticu mrznju izmedju ljudi zbog ovako jednog bezvrijednog pojedinca. Sto vise ljubavi osjecate i pruzate zivot ce vam biti ljepsi, ne dopustite mrznji da nadje mjesto u vasem zivotu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA