Vreme čitanja: oko 3 min.

Ovo su omiljena mesta za seks Novosađana

Vreme čitanja: oko 3 min.

Novosađani pokazuju zavidnu kreativnost kada je u pitanju odabir mesta za seks u kolima, pokazalo je istraživanje portala 021

  • 18

Dok neki insistiraju da imaju lep pogled na Novi Sad, nekima je najbitnije da je mesto mračno i udaljeno od gužve, kako bi razmenili malo nežnosti.

Jedna od popularnijih lokacija je Petrovaradinska tvrđava, čiji skoro svaki kutak može da se "iskoristi" za seks u kolima. Žiteljka Petrovaradina Jelena B. potvrđuje za 021 ovu teoriju.

- Ukoliko je dovoljno kasno i uhvatite dan kada nema puno prolaznika, parkirajte se iza 'Laboratorije zvuka', gde imate najmanje 20 minuta privatnosti. Ovo je dobra lokacija za seks, a nije previše poznata - kaže Jelena.

Novosađanin Srđan V. kaže da je za hrabrije izazov imati seks na parkingu kod ulaza na Petrovaradinsku tvrđavu, gde uvek ima ljudi.

- Treba doći u pola noći i to radnim danima, kada nema žive duše. Vikendima je krcato jer mnogi izlaze po klubovima na Đavi, ali radnim danima je taman dovoljno uzbudljivo, ako ste za malo rizika - poručuje Srđan.

Ipak, najviše automobila je na platou pored puta (odmah iza kapije) kojim se sa Tvrđave spušta na put za Kamenicu, odnosno most.

Ukoliko niste za seks na tvrđavi, pre prolaska kroz Beogradsku kapiju, skrenite levo i parkirajte se u divljini. Ovo savetuje i Martin J. koji svoj automobil ovde često parkira.

- Volim deo kod Beogradske kapije jer je, prilikom prolaska, teško videti šta se dole dešava. A dole je uvek mrak, svi tim delom grada samo projure i niko neće primetiti šta se dešava. Naravno, osim ako se još neko nije nasukao, sa istom namerom - priča Martin za 021.


Jedna od čestih lokacija je i proširenje s desne strane kada se s Mosta slobode spušta prema tunelu.

Stefan D. otkriva još jednu lokaciju, parking kod Najlon pijace.

- Preko noći nikoga nema u tom kvartu, potpuno je mračno i možete se zadržati veoma dugo. Nema šanse da vas neko primeti, naročito između dva i pet ujutru. Rizik se povećava kako dolazi jutro jer je Najlon pijaca mnogima radno mesto - objašnjava Stefan.

Verovatno najosvetljeniji parking nalazi se preko puta kongresnog centra "Master" Novosadskog sajma. Ova lokacija je za ljubitelje izazova, poput Aleksandre Š. iz Novog Sada.

- Mesto je dosta dobro osvetljeno, tu je neka gradska atmosfera, osećate da ste u gradu, a ne negde zabačeno. Što kasnije uveče i što veći automobil, to je dobitna kombinacija - kaže Aleksandra.

Lokacija ispod Mosta slobode je dobro poznata za seks u kolima. Pošto je eksploatisana od strane mnogih, više se niko ne iznenađuje kada primeti automobil koji se drmusa.

- Najbolje je parkirati što blize ulazu na Štrand, ili na potpuno drugoj strani, u mraku. Lično nisam testirao ovo mesto, ali mnogi jesu i poznato je mesto za seks. Mnogi i ne dolaze automobilom - kaže Dario R.

Iako se preko dana izvode radovi kod Žeželjevog mosta, to ne važi za noć. Ovu lokaciju preporučuje Radmila A. iz okoline Futoga.

- Nema neki romantični efekat, ali nisu svi došli zbog pogleda, zanima ih mrak i napuštenost. Niko ovuda ne prolazi, do prvih jutarnjih džogera - kaže Radmila.

Postoji još mnogo lokacija koje Novosađani preporučuju. Neke od njih su i parking iz Filozofskog fakulteta, nasip na Klisi, brdo iznad naselja Bukovac, kanal na Vidovdanskom naselju, Ribarsko ostrvo...

Kako se vama čine ove lokacije?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VZ

    2. avgust 2014 | 21:37

    Na svim tim mestima ima mnogo voajera,samo malo bolje pogledajte oko sebe dok radite one stvari.Oni puze okolo...

  • Sinisa

    2. avgust 2014 | 17:41

    Bolje drmusamje ispod mosta slobode nego 3 poginulih od manijaka sa 160kmh na mostu

  • marko ch

    2. avgust 2014 | 17:36

    Znao sam svaki kutak beogradskog Kosutnjaka!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA