Tijaninom ubici udobnije u zatvoru nego kod kuće?! (FOTO)

Ono što je Dragan Đurić zaželeo na svojoj Fejsbuk stranici, ispunilo mu se. Ostaje da se vidi koliko dugo će imati prilike da uživa u ovim "privilegijama"

  • 21

 

Dragan Đurić, mesar iz Surčina, koji je radio u Surčinu, nedavno je na svom Fejsbuk profilu postavio fotografiju na kojoj upoređuje boravak na radnom mestu sa zatvorom.

Prema svemu sudeći, ono što je zaželeo ispunilo mu se. Ostaje da se vidi koliko dugo će imati prilike da uživa u ovim "privilegijama".

Njemu se svidelo što se u zatvoru provodi vreme u prostoriji 10 sa 10, dok se na poslu radi u 6 sa 6. Pored toga istakao je da se na robiji dobijaju obroci besplatno po čitav dan, dok  na poslu postoji pauza za topli obrok. Takođe, prema njegovom mišljenju u zatvoru za dobro vladanje se dobija slobodan dan, dok se na poslu dobija prekovremeni rad.

Dragan Đurić takođe više voli zatvor od rada zbog toga što stražari u zatvoru otvaraju i zatvaraju vrata, dok to na poslu moraju da rade zaposleni, što se do mile volje glada televizija i igraju igrice, što su dozvoljene posete porodice i prijateljal, kao i što sve potrebe zatvorenika plaćaju zatvorski obveznici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • prvi pogodjeni

    7. avgust 2014 | 16:58

    Nesto mi se javlja da se ovaj nitkov nece nauzivati u zatvoru - ima da ga "trpaju" 24/7.

  • Strucnjakowsky

    7. avgust 2014 | 15:48

    Ali nije racunao da u zatvoru nema drugova,prijatelja,devojaka,da na poslu ne moze da te niko zvekne otpozadi kad se sagnes,u zatvoru ces imati tu privilegiju da te neka sirovina od 30 cm (citaj k....) opali. Ne brini se za to.

  • Mex

    7. avgust 2014 | 17:35

    Taj nece u zatvoru preziveti ni 2 godine,to vam garantujem..Pedofile,silovatelje i ubice maloletne dece ostali zatvorenici ne mogu ni da zamisle...Sta ce da mu rade?..Ni to ne mozete da zamislite!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA