KAKO SE RADI U ŽELEZNICAMA: Izabrali direktora pa ga smenili za par sati

- Na preporuku resornog Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, dva izvrššna direktora će biti potpisnici do imenovanja novog direktora, kojeg će Skupšštini ŽŽeleznica Srbije predložžiti Vlada Republike Srbije - navodi se u saopštenju Železnica Srbije

  • 0

Na preporuku Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, odbor direktora Železnica Srbije stavio je danas van snage svoju odluku o imenovanju Svetozara Ćapina za generalnog direktora tog javnog preduzeća.

- Na preporuku resornog Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, dva izvrššna direktora će biti potpisnici do imenovanja novog direktora, kojeg će Skupšštini ŽŽeleznica Srbije predložžiti Vlada Republike Srbije - navodi se u saopštenju tog preduzeća.

Železnice su nekoliko sati ranije saopštile da su izabrale Ćapina za generalnog direktora i da je odluka o njegovom imenovanju doneta u skladu sa Statutom Železnica Srbije a.d, do konačne odluke Vlade Srbije, a na preporuku resornog ministarstva.

Na istoj sednici, Odbor je za izvršnog direktora kooptirao Momčila Tunića, diplomiranog saobraćajnog inženjera iz srpskih železnica.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA