Uhapšeni organizatori prostitucije u Budvi, oduzeto 50.000 evra!

Nakon velikog broja prijava da se seksualne usluge pružaju u budvanskom klubu San Remo, crnogorska policija je uz pomoć posebne jedinice upala u toku noći u prostorije i uhapsila vlasnika Rada Božovića, menadžera Miloša Vlahovića i saradnika Marka Jovanovića

  • 11

Crnogorska policija je juče u Budvi, dva i po sata nakon ponoći, upala u ekskluzivni noćni klub San Remo i uhapsila vlasnika lokala Rada Božovića (50), menadžera Miloša Vlahovića (34), a potom i njihovog saradnika Marka Jovanovića (28), za koje se sumnja da su organizovali lanac prostitucije.

Akcija crnogorske policije "Marina" je pripremana nekoliko meseci nakon što su inspektori iz Odseka za organizovani kriminal posumnjali da se iza imena "ekskluzivni bar" zapravo krije javna kuća.

Nakon velikog broja prijava da se u tom klub pružaju seksualne usluge u apartmanima kuće koja se nalazi na glavnoj raskrsnici u Budvi na putu za Kotor, policija je juče sa pripadnicima Posebne jedinice i kolegama iz Budve upala u taj objekat, pišu podgoričke Vijesti.

Izvor iz istrage je rekao da je krivično delo navođenja na prostituciju, za koje se uhapšeni sumnjiče, teško dokazivo i to je upravo i bio jedan od razloga da se izvede hapšenje u noćnim satima.

Kako Vijesti saznaju, prilikom hapšenja je lokal bio pun gostiju, striptizeta je nastupala na maloj sceni, a jedan klijent je bio u sobi sa prostitutkom.

Trojica uhapšenih se nalaze u 48-časovnom pritvoru i danas će ih saslušati istražni sudija.

Inače, u klubu San Remo, cena po satu za iznajmljivanje devojaka se kretala između 100 i 300 evra, a policija je od vlasnika Božovića oduzela 50.000 evra i pištolj za koji nije imao dozvolu.

- On se sumnjiči i za krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i od njega je oduzet pištolj za koji nije imao oružani list - saopšteno je juče iz policije.

(Telegraf.rs / Izvor: vijesti.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • perica

    8. avgust 2014 | 10:35

    A sta cemo sa devojkama iz Bg sto ordiniraju po celom primorju i vrate se nazad posle mesec ili dva dana "odmora" sa nekoliko stotina eur u dzepu i glume postenje po Beogradu!!!???

  • Srb

    8. avgust 2014 | 11:02

    Zato nema Stanije sa novim slikama sa mora, sad znamo gde je..

  • Panta

    8. avgust 2014 | 13:14

    Ostadose starlete bez posla :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA