Makro udario novinarku koja je htela da slika privođenje!

Crnogorska policija je juče uhapsila vlasnika budvanskog lokala "San Remo" Rada Božovića (50), menadžera Miloša Vlahovića (34) i njhovog saradnika Marka Jovanovića (28), za koje se sumnja da su organizovali lanac prostitucije

  • 4

Osumnjičeni za organizovanje prostitucije Marko Jovanović udario je novinarku lista "Dan" Biljanu Marković ispred kotorskog suda.

Dopisnica "Dana" napadnuta je ispred kotorskog Osnovnog suda kada je pokušala da fotografiše privođenje osumnjičenih za organizovanje prostitucije u Budvi.

Kako "Pobjeda" saznaje, jedan od osumnjičenih, Marko Jovanović, iako je bio u pratnji policajaca, udario je Markovićevu i slomio joj fotoaparat.

Policija je juče uhapsila vlasnika budvanskog lokala "San Remo" Rada Božovića (50), menadžera Miloša Vlahovića (34), a ubrzo i njhovog saradnika Marka Jovanovića (28), za koje se sumnja da su organizovali lanac prostitucije.

Policijska akcija “"Marina”" pripremana je nekoliko meseci, nakon što su inspektori Odseka za organizovani krminal posumnjali da se iza imena “ekskluzivni bar” krije javna kuća.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA