SESTRA TIJANINOG UBICE: Volela bih da ga pogledam i pitam, zašto brate moj?

- Da li je moguće? Kako ću sad? Mogu li da iznesem ovaj teret? Kako će majka, kako će deca? Žao mi je zbog te devojčice, žao mi je, majka sam - neutešno govori Aleksandra

  • 85

Aleksandra Tomić, sestra monstruma Dragana Đurića, skrhana je bolom zbog zločina koji je njen brat učinio i kaže da bi volela da ga vidi i pita zbog čega je to uradio.

Aleksandra živi u blizini Zrenjanina i kod nje je brat često dolazio. Pre dve nedelje sa bratancima je proslavio svoj 34. rođendan, pišu Novosti.rs

- Eto šta smo doživeli, da strahujemo od svake vesti. Od susreta. Još ne verujem, ili nisam u stanju da prihvatim da je to moj brat mogao da uradi - kaže ona i dodje:

-Volela bih da mogu da ga pogledam u oči i da mu kažem "zašto brate moj, zašto, da li znaš kakav si strašan teret ostavio na nama, tvojim sestrićima" - rekla je Draganova sestra.

Ona je istakla da joj je žao nedužne devojčice jer je i sama majka i kaže da ovakvog brata ne poznaje.

- Da li je moguće? Kako ću sad? Mogu li da iznesem ovaj teret? Kako će majka, kako će deca? Žao mi je zbog te devojčice, žao mi je, majka sam - neutešno govori Aleksandra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica k.

    10. avgust 2014 | 06:56

    Ostsvite mu porodicu na miru,ne mogu ni da predpostavim kroz sta oni prolaze.Neko koga su voleli godinana,uradio je nepojmljivio.Dva bola oni trpe i zato im ne delite savete. Brat i sin,dobar za mnoge postaje zver,strasno. A mnogi tumace i lik njegove majke i kako je rodila monstruma. Ko zna sta cucu u vama takvima?

  • Milica

    10. avgust 2014 | 01:01

    Aj ga pitaj i resi nas bar te dileme: ZASTO?

  • nikola

    10. avgust 2014 | 00:11

    Hitno dajte IP adresu MUP-u osobe koja se potpisala kao VLADA opasan je za okolinu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA