Bančio na splavovima, pa pregazio Luku!?

Policija trenutno razgovara sa zaposlenima na splavovima kako bi saznala gde se sve vozač nalazio pre nego što je udario Luku Jovanovića

  • 22

Pre nego što je udario Luku Jovanovića (21) na Brankovom mostu, vozač "mini-kuper kantrimena" je bančio na beogradskim splavovima.

Policajci trenutno razgovaraju sa zaposlenima na splavovima kako bi saznali gde se sve vozač nalazio pre nego što je udario Luku Jovanovića, nanevši mu povrede od kojih je dva dana kasnije preminuo, prenosi "Kurir".

- Trenutno se ispituje osoblje svih splavova, prvenstveno sa objekata koji su na području Starog grada. Operativni podaci pokazuju da je vozač "mini-kuper kantrimena", po svemu sudeći, bio na jednom od njih neposredno pre saobraćajne nesreće koju je izazvao na Brankovom mostu - rekao je izvor blizak istrazi.

Prema njegovim rečima, postoji velika verovatnoća da je osoblje i obezbeđenje splavova moglo da vidi vozilo i prepozna vozača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    15. avgust 2014 | 02:28

    Ne znaju ko je a znaju da je "Bancio" ???? Molim !!!!

  • Lionel Messi

    15. avgust 2014 | 01:32

    Pre ce saznati koju pastu za zube koristi nego njegovo ime...

  • Dejan

    15. avgust 2014 | 01:08

    Pregledajte i kamere sa parkinga na Beton hali, jer je pre bio u tim restoranima i klubovima tu nego na splavovima....s obzirom da kazete da je iz Karadjordjeve dosao na most....sa te strane uglavnom nema splavova...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA