PROKLETI MALEZIJA ERLAJNS: Putnica stjuardu rekla da se plaši da leti ukletim avionom, a on je silovao!

Glavni stujard navodno je seo pored putnice iz Australije kako bi je smirio jer je bila uplašena, a nakon toga ju je seksualno iskoristio i to pod izgovorom da je hteo da je uteši

  • 13

Član posade jednog od aviona "Malezija erlajnsa" zadržan je u Francuskoj zbog optužbi jedne putnice iz Australije da ju je silovao!

Na letu MH20 koji je 4. avgusta leteo iz Kuala Lumpura, navodno je došlo do neprimerenog seksualnog ponašanja stjuarda prema jednoj putnici.

Ona je nadležnima prijavila slučaj nakon što je avion sleteo u Pariz. Članovima posade je na početku leta priznala da se plaši zbog činjenice da leti baš "Malezija erlajnsom".

Glavni stujard navodno je seo pored nje i seksualno je iskoristio pod izgovorom da je hteo da je uteši, ispričala je Australijanka francuskim vlastima. Predstavnici kompanije obećali su da će pomoći francuskoj policiji u istrazi.

Inače, ova kompanija iz Malezije je u teškoj finansijkoj situaciji, koja je nastala nakon dve avio tragedije - misterioznog nestanka aviona i obaranja letelice u Ukrajini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milena

    15. avgust 2014 | 14:32

    A kako je to silovao dok je sedeo pored nje u punom avionu??Zivo me zanima

  • Malis

    15. avgust 2014 | 12:33

    Eto ne isplati se vise ni da pomazes,,,,

  • Kurepa

    15. avgust 2014 | 12:28

    Ovo mi već deluje kao tendenciozno uništavanje jedne kompanije. Puno je interesa u celoj priči!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA