UTVRĐUJU DA LI JE LUD: Tijanin ubica poslat na psihijatrijsko veštačenje!

Kako bi se utvrdilo da li je bio uračunljiv u vreme ubistva Tijane Jurić (15), Dragan Đurić (34) je prošle nedelje prebačen u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu

  • 29
Dragan Đurić Foto: Facebook/Dragan Djuric

Mesar iz Surčina, Dragan Đurić (34), koji je osumnjičen da je na zverski način ubio Tijanu Jurić (15) prebačen je u Beograd na veštačenje.

On je radi posmatranja, kako bi se utvrdilo da li je bio uračunljiv u vreme ubistva, prošle nedelje prebačen u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu, prenosi "Alo".

- Đurića će posmatrati tim neuropsihijatara i psihologa koji treba da procene da li je on u momentu zločina bio uračunljiv. Nakon toga će biti vraćen u zatvor u Subotici, a nalazi veštaka će biti dostavljeni tamošnjem sudu - kaže izvor iz pravosuđa.

Viktor Gostiljac, Đurićev novi branilac, izjavio je da je preuzeo predmet iz subotičkog suda, ali da o detaljima ne može da govori.

- Nisam danas posetio mog klijenta u Specijalnoj zatvorskoj bolnici, ali ću to učiniti ovih dana. Takođe moram da se upoznam sa predmetom - rekao je Gostiljac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    18. avgust 2014 | 13:08

    Nije on lud . Svesno je on to uradio manijak,monstrum , ma zatvor bre pa da tamo dozivis 3x gore nego što je ona jadna doživela

  • Dragisa

    18. avgust 2014 | 13:27

    Ako ima lovu onda ce verovatno biti proglasen za ludaka i biti oslobođen krivice. Jadan smo mi narod !

  • Igor

    18. avgust 2014 | 15:18

    Cim je zakopao telo a odecu patiku i ostale stvari bacao u kontejnere u Somboru, to znaci da je bio uracunjiv . Sta tu ima da se utvrdjuje?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA