UTVRĐUJU DA LI JE LUD: Tijanin ubica poslat na psihijatrijsko veštačenje!

Kako bi se utvrdilo da li je bio uračunljiv u vreme ubistva Tijane Jurić (15), Dragan Đurić (34) je prošle nedelje prebačen u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Dragisa
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Pipi

    20. avgust 2014 | 08:56

    Hh svasta...Ma nije on lud samo hoce da se izvuce.Kako bi i bio kad je sve isplanirao gde i kako da sahrani Tijanu,cak kupio na buvljak i alat.Ima saobracajnu i vozi kola,takvi nisu ludi,on je manijak.A i nebi radio u mesari da mu nesto fali.Naprotiv,on je jako pametan i sad sve pokusava samo da se uzvuce. Nadam se da nece uspeti i dobice najstroziju kaznu koji postoji u nasoj zemlji. On je toliko pametan da se pravi lud,a strucnjaci nedaj boze da budu toliko ludi da mu veruju. I to se dasava samo kod nas.

  • Alma

    19. avgust 2014 | 11:25

    Koliko god svi mi zeljeli da se ova nocna mora sto prije zavrsi i da Duric dobije najvecu mogucu kaznu, imam osjecaj da ce realnost biri suprotna. Elem skontao je kako da se izvuce na ludilo i igrat ce na tu kartu i nazalost moguce je i da mu pode za rukom. I meni je isto tako cudno zasto najednom potreba za vrhunskim advokatom i kako ce ga platiti? Vjerovatno je advokat predlozio znajuci njegovu finansijsku situaciju da mu plati sve na kraju kad zatvore slucaj u svoju korist (tipa kratko lijecenje) a to bi znacilo da je advokat malte ne ubijeden da ce ga odbraniti sto je zaista tuzno u ovakvom slucaju. Ili druga opcija je da su u slucaj upletene mnogo vece ribe nego sto znamo.

  • NL

    19. avgust 2014 | 02:02

    Ovoga tipa ne mogu vise da vidim, dobijem totalnu elergiju. Molim Redakciju, ako nesto pisu o ovome zlocinicu, Monsrumu, bez njegove fotografije, vise nemogu da ga gledam. Svima nama je zadao veliki bol. Ako nesto pisete o tom Monsrumu, mi cemo razumeti o cemu se radi i bez njegove fotografije, nikada necemo i ne smemo zaboraviti nasu Tijanu. Postavite fotografije nase Tijane to je dovoljno. Ovaj Monsrum Dragan Duric, ne zasluzuje nikakvu paznju....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA