ZBOG STRAHA OD TUČE VERNIKA: Crnogorska policija sprečila bogosluženje!

Bogosluženje je onemogućeno iz straha da se pristalice dve pravoslavne crkve, CPC i SPC, fizički međusobno ne sukobe, što se više puta ranije dešavalo u sličnim prilikama

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika pop dujic
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Pravoslavka

    21. avgust 2014 | 08:44

    Na zalost crkva se otudjila od naroda, popovi voze audije, dzipove, puse tompuse, ponasaju se kao da nisu svetovna lica koja treba da DAJU primer kako I zasto, to Sam imala prilike da vidim kad Sam bila na jednom vencanju, gde su se LJUDI zgrazavali I krstili se I desnom I levom rukom, kazivanje oca Tadeja se ocigledno ispunjava , vazne su Im samo pare a za vernike , obican narod ih bas briga, bitno je da su sa tkz biznismenima na TI , naravno cast izuzecima, Ali ih je zaista Malo a patriarh ne vidi I ne cuje izgleda svoj narod,pozdrav I svako dobro

  • kurkan

    20. avgust 2014 | 11:54

    otac tadej je prorekao davno pre svoje smrti da ce najveci udar na spc biti u crnoj gori.tako i jeste,nazalost sve sto je rekao to se i desava...kanonski nepriznata crkva cpc sprecava sluzbu boziju priznatoj autokefalnoj spc.strasno.sve do priznanja cpc kao autokefalnosti to je sekta,a objekti u kojima mogu sluzbovati su samo oni koje je ona podigla

  • Lara

    20. avgust 2014 | 02:06

    Dragi moji pravoslavci,sta reci za ljude koji vec 20 i kusur godina padaju na istu,lepo spakovani priču i obecanja uoci izbora,i ne dobiju ništa opet! I tako redom... Dakle,zapitajmo se sta je to sa tim mozgovima. Onda,izmisle drugu veru,a slave nas Bozic i nas Vaskrs! Koriste cinove koje poseduje naša crkva,obelezavaju iste datume,čak imaju i liturgije! Zato,nemojte se opterecivati puno ljudima koji izmisljaju veru na temeljima tudje vere! Lako nam je graditi kuću kada vec imamo temelj,zar ne... Takođe,postali su braca sa muslimanima i albancima,u državi su im navodni Bosnjaci,koji su sami sebi dali ovo ime,a zapravo su Crnogorci! Pitam se samo sta bi vladika Danilo rekao na sve to! Očigledno je da su lektiru 'Gorski Vijenac' mnogi od njih preskocili!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA