ODŠRAFLJEN OD ALKOHOLA: Ovaj SMS napisao je Milićev nakon gaženja Luke Jovanovića!

"U ludnici sam. Bio sam sinoć odšrafljen od alkohola. Imao sam peh", glasila je jedna od poruka Marka Milićeva upućena prijateljima nakon nesreće u kojoj se sumnjiči da je ubio Luku Jovanovića

  • 36

Odbegli Marko Milićev, koji se sumnjiči da je 25. jula u 4:20 minuta na Brankovom mostu "minikantrimenom" udario i usmrtio Luku Jovanovića (21) i pobegao, nekoliko sati nakon nesreće, pisao je SMS poruke prijateljima da je bio "odšrafljen od alkohola" i da je te večeri "imao peh"!

Milićev je posle nesreće otišao da spava, a kao prenosi "Kurir" kada se probudio dopisivao se sa prijateljima kao da se ništa nije dogodilo.

Naime policija je proveravala s kim je Milićev komunicirao nakon što je usmrtio Luku, a iz njegovih telefonskih prepiski vidi se da je kobne večeri bio pod dejstvom alkohola.

Prva poruka koja je Milićevu stigla 25. jula glasila je: "Gde si, šta ima?"

"Evo me u Beogradu, nema ništa posebno. Imao sam neki peh, pa sam malo mračan"!

U jednoj od poruka upućenim od strane Milićeva pisalo je i: "U ludnici sam. Bio sam sinoć odšrafljen od alkohola. Imao sam peh. Inače, od sinoć penziono delovanje, prošireno na alkohol".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dare

    21. avgust 2014 | 09:05

    Koliko je samo ovakvih,koji se "odsrafljuju" pa sednu za volan.Uzas!

  • Nemam

    21. avgust 2014 | 08:58

    Da li je nastradali mladic bio propisno obelezen? Da li je imao zakonon propisanu signalizaciju tipa floruscentno prsluce ili trougao?

  • auuuu

    21. avgust 2014 | 08:40

    pazi,MALO JE MRACAN a ubio coveka,bezobraznice...ZATVOR

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA