AKO IDETE U MAĐARSKU, NE OVUDA: Na Horgošu se čeka i po dva sata!

Prema informacijama na internet sajtu mađarske policije, zadržavanja na granicnom prelazu Horgoš - Reske su dva sata na ulazu u Mađarsku, odnosno pola sata na izlazu iz ove zemlje, dok je zadržavanje za teretna vozila na izlazu iz Mađarske takođe dva sata

  • 2

Zadržavanja motornih vozila na graničnim prelazima između Srbije i Mađarske iznose najviše dva sata, pokazuju informacije mađarske policije.

Prema informacijama na internet sajtu mađarske policije, zadržavanja na granicnom prelazu Horgoš - Reske su dva sata na ulazu u Mađarsku, odnosno pola sata na izlazu iz ove zemlje, dok je zadržavanje za teretna vozila na izlazu iz Mađarske takođe dva sata.

Na alternativnom, zajednickom prelazu Backi Vinogradi - Ašothalom, zadržavanja na ulazu u Mađarsku iznose sat vremena, dok na ulazu u Srbiju nema vecih zadržavanja.

Većih zadržavanja, po podacima mađarske policije, nema na prelazima Bajmok - Bacalmaš, Tisasiget - Ðala, kao ni na prelazu Kelebija - Tompa.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dufko

    24. avgust 2014 | 10:57

    Ja sam na desetine puta išao za Mađarsku i na Kelebiji i Horgošu sam se načekao do smrti a zato sam na Bačkom Bregu prošao uvek za 5 minuta, između ostalog i prekjuče. Ako idete dalje onda definitivno Bački Breg pa do Baje i onda na autoput a ako idete u Segedin onda lepo idite na Bačke Vinograde i problem rešen ;)

  • Dora

    23. avgust 2014 | 19:04

    Pitam se kad se nije. Cekalo kod njih????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA