IVANINI DRUGOVI: Ona se skriva po Beogradu, vratiće se ali ne znamo kada!

Ivanini drugovi su rekli policiji da je ona sigurno u Beogradu jer im nije rekla da namerava da ode van prestonice, i da se družila sa sumnjivim mladićima koji su koristili drogu i alkohol

  • 47
Ivana Podraščić Foto: Facebook/Ivana-Podraščić-je-nestala

Ivana Podrašić (14) još se nije javila roditeljima niti vratila kući, a policija je saslušala deset njenih prijatelja.

- Saslušano je deset Ivaninih drugova koji su bili u kontaktu s njom tokom 25 dana od kada se vodi kao nestala. Oni su policiji izjavili da je Ivana sigurno u Beogradu jer im nije rekla da namerava da ode van prestonice. Nedavno je i s njima prekinula kontakt - kaže izvor "Blica" u policiji.

Ivane Podrašić, učenice sedmog razreda osnovne škole, nema već 25 dana.

- Vratiće se, ali ne znam kada. Nije se javljala, nemamo ništa novo. Samo nas policija dodatno zove zbog tekstova u novinama, kao da mi nešto znamo - priča njen otac Drago Podrašić.

Ivana je otišla od kuće 29. jula i od tada niko o njoj ništa ne zna. Nije se javila roditeljima, kao ni starijoj sestri i bratu. Njen nestanak je policiji prijavljen tek 9. avgusta, više od 10 dana nakon odlaska od kuće.

Niko ne zna pravi razlog njenog nestanka. Roditelji ne izgledaju previše zabrinuti. I otac Drago i majka Nada ubeđeni su da je ona živa i zdrava i da se negde krije, uplašena zbog medijske buke koja se oko nje podigla.

Policija ne saopštava detalje potrage. Nezvanično se saznaje da su Ivanini drugovi ispričali da se ona družila sa sumnjivim mladićima koji su koristili drogu i alkohol. Kretali su se po zabačenim parkovima, pili i pušili marihuanu.

Ivana ima istoriju bežanja od kuće, a Centar za socijalni rad iz Zemuna prati ovu siromašnu porodicu od 2006. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    24. avgust 2014 | 07:12

    Kakvi roditelji. Sto bi narod rekao, Bože me sačuvan.

  • Milan

    24. avgust 2014 | 10:37

    A ovamo milicija hvata po Turskoj, locira, nalazi, s druge strane ne mogu u Beogradu da nadju devojčicu od 14 godina. Koji su to lažovi. Brukaaaa

  • Natasa

    24. avgust 2014 | 11:10

    Inace, uopsteno govorim, a toga je sve vise. Zanima me kako se vecina tih nekih devojcica i devojki ne ugledaju na neke glumice, na neke sportistkinje, na tako neke zene? Ma jok, samo estrada pevaljke, starlete. Sto vise golotinje i pornografije!!! Vidis devojcicu od 15-16 godina a ona gori, utegnuta nafrakana kao da ima 30

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA