MAJKA NESTALE IVANE: Pustite me da se odmorim od nje!

Majka nestale devojčice Ivane Podraščanin kaže da o svojoj ćerki nema nikakvih novosti. Kako je istakla njen nestanak iskoristiće "da se malo odmori od nje"

  • 93
Ivana Podraščić Foto: Facebook/Ivana-Podraščić-je-nestala

Već 25 dana ništa se ne zna o nestaloj Ivani Podraščić (14) iz Beograda. Njena majka ne deluje zabrinuto i na upite o svojoj ćerki odgovara: "Pustite me da se malo odmorim od nje!"

- Nema nikakvih novosti. Sve što smo imali, kazali smo policiji, i sad me ostavite da se malo odmorim od nje - rekla je Nada Podraščić za "Informer".

Komšije o nestaloj Ivani imaju samo reči hvale, kao i o njenom bratu i sestri. Kako pretpostavljaju, Ivana je otišla od kuće "kako bi se spasila bede i jada". Ivanina sestra (16) požalila se kod komšinice da joj sestra danima ne dolazi kući i da joj je telefon isključen, pa je susetka odlučila da prijavi njen nestanank.

- Nikolina je došla kod mene i rekla da joj nema sestre. Istu noć preko Fejsbuka oglasili smo njen nestanak, alarmirana je policija, a ujutro smo odštampali plakate sa Ivaninom slikom i izlepili celu Batajnicu. Ali, Ivanin otac išao je za nama i cepao plakate. Centar za socijalni rad u više navrata je dolazio kod Podraščića, ali ne znam šta se desilo...  Već strepim da se sa Ivanom desilo nešto strašno - priča zabrinuta komšinica.

Ona kaže da je Ivanin otac Drago dobar majstor, ali da popije sve žto zaradi, a o ćerkinom nestanku nije obavestio čak ni sestru koja živi na Floridi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    23. avgust 2014 | 00:57

    Smece jedno ogavno i bezobrazno! Ona da se odnori od cerke!? Guska glupa, potpuno kapiram da je devojcica pobegla od terora u kici i nadam se da ce socijalne sluzbe u skorije vreme proveriti sta se radi ostaloj deci i oduzeti im njih posto ih imaji jos troje i ako i oni izlaze sa 12-13 godina sa drustvom da sebi daju oduska i ostaju po 15 dana bez broblema to su onda neki ozbiljni problemi! Uzimajte im ostalu decu!!!!!!!!!!!

  • Laki

    23. avgust 2014 | 01:00

    Socijalna sluzba da se pozabavi tom porodicom,da spasu decu od kvazi roditelja. Kakvo god da je roblematicmo dete kako tako mogi majka i otac da pricaju,moDa je bas zbog vas takva..nadam se da je ziva i zdrava

  • una

    23. avgust 2014 | 03:25

    Gdje su sad oni koji su jučer davali za pravo ocu i zgražali se nad ponašanjem djevojčice, djeteta koje još pola stvari o životu nije svjesno, koje nije zrelo donositi odluke i preuzeti odgovornost?! Kad dijete radi ovakve gluposti, u kući nešto debelo ne štima, to je gotovo uvijek tako, izuzev ako dijete ima neki emocionalni poremećaj ili poremećaj pažnje pa je, naprosto, takvo. Kako netko može davati za pravo ocu koji kaže da ne traži svoje dijete i da nije zabrinut jer nema vremena za te stvari?! Posebno vas ne razumijem ako i sami imate dijete! Šta, dižete ruke već kod drugog nestašluka?! Od djeteta se nikad ne odustaje. I ovo je sad već stvarno alarmantno što je nema toliko dugo, realno, tko bi je tako dugo hranio i pojio, o čijem bi trošku tako dugo izbivala?! Mislim da bi policija trebala malo detaljnije porazgovarati s materom i ocem, "smrde" mi žešće oboje jer se opiru tome da se mala traži!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA