ONI SU NESTALI BEZ TRAGA: Pomozimo da pronađu Ivanu, Aleksandra, Petra!

Redakcija Telegrafa, vas poziva da pomognemo porodicama nestalih mladih ljudi da im se njihova deca vrate živa i zdrava kući

  • 13

Srbiju su u proteklih mesec dana preplavile vesti o nestalim mladim osobama, koje su šokirale javnost i za kojima su se u potragu dali i policija i svi građani, sa njihovim porodicama, a Telegraf.rs vam još jednom skreće pažnju na njih za koje se još uvek ne zna gde su i da li su živi!

Pažnju na nestale mlade osobe u srbiji prva je privukla, nažalost preminula Tijana Jurić (15) koju je, kako se sumnja na zverski način ubio mesar Dragan Đurić (34)!

Odmah posle nje Srbiju je šokirala još jedna vest o nestanku Aleksandra Jovanovića (21) u Kostolcu, a na sebi je imao belu majicu sa zelenim puma znakom.

Još se nismo oporavili od nestanka i ubistva male Tijane i potragom za Aleksandrom, zadesila nas je nova tužna vest o nestanku četrnaestogodišnje Ivane Podraščić iz Beograda, koja je poslednji put je viđena 29. jula kada se uputila ka Kanarevom brdu.

Zanimljivo je to da je otac ove nestale devojčice izjavio da on nema vremena da traži svoju ćerku i da kako je ona otišla tako će se i vratiti!

 

Poslednji koji je nestao je Petar Obrenčević (33) koji je poslednji put viđen u noći između 23. i 24.08. na svom radnom mestu, konobara, na splavu “Shake’n'shake”, a njegov nestanak je prijavljen i policiji!

Redakcija Telegrafa, vas još jednom poziva da pomognemo porodicama nestalih da im se njihova deca vrate živa i zdrava kući!

U međuvremenu, još jedna devojka čiji je nestanak prijavljen, Marina Stojanović (17), pronađena je na Dorćolu i bila je u društvu dečka (?!). Podsetimo, ova devojka je poslednji put viđena u utorak na Voždovcu, kada je pošla u prodavnicu i od tada do danas joj se izgubio svaki trag.

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA