MUP: Pronađeni leš u Dunavu je nestali Petar Obrenčević!

Petar je u noći nestanka radio svoju smenu na splavu “Shake’n'shake” od 21h do 04h. Jedan od kolega pamti da ga je poslednji put video između 00:00 i 01:00 sat. Pretpostavlja se da se Obrenčević, koji je inače neplivač, okliznuo i pao u vodu

  • 9

Nakon obdukcije i identifikacije tela koje je pronađeno kod kule Nebojše nа Dunаvu, utvrđeno je da se radi o Petru Obrenčeviću, tridesetrogodišnjem konobaru, koji je nestаo u noći između 23. i 24. аvgustа 2014. godine nа beogrаdskom splаvu „Šejk end Šejk“, saopštio je MUP.

Podsetimo, Petrov nestanak su prijavile njegove kolege koje su za njega rekle da je inteligentan, miran, vedar, staložen čovek, kao i da nije konfliktna ličnost.

Petar je u noći nestanka radio svoju smenu na splavu “Shake’n'shake” od 21h do 04h. Jedan od kolega pamti da ga je poslednji put video između 00:00 i 01:00 sat.

Pretpostavlja se da se Obrenčević, koji je inače neplivač, okliznuo i pao u vodu, pa su se u potragu nakon njegovog nestanka odmah uključili pripadnici rečne policije i ronioci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    27. avgust 2014 | 13:45

    Kao i u poplavama prolecnim, opet se placa zivotima neumece plivanja. Mora se uvesti u osnovne i srednje skole preko leta obavezna obuka za neplivace, i da ucenik ne moze u sledeci razred ako ne odpliva odredjenu razdaljinu. Makar i jedan zivot da bude spasen ovime to je uspeh!

  • Neko

    27. avgust 2014 | 15:03

    Tuga bre.........pocivaj u miru neka te andjeli cuvaju :(

  • Milorad Podunavac

    27. avgust 2014 | 13:29

    Uzas :( jadna Majka ;(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA