ZAJEČAR SE GRADI: Uskoro najmodernije saobraćajnice u gradu (VIDEO)

- Radovi napreduju po planu i biće gotovi do srede-četvrtka, a planirano je da otvorimo ulicu i kružni tok 6. septembra - kaže predsednik Skupštine grada Zaječara

Predsednik Skupštine Grada Zaječara Saša Mirković obišao je radove u centru grada na kružnom toku i u ulici Nikole Pašića.

- Radovi napreduju po planu i biće gotovi do srede-četvrtka, a planirano je da otvorimo ulicu i kružni tok 6. septembra. Nakon završetka kružnog toka, radovi će biti nastavljeni u drugom delu ulice Nikole Pašića, a istim tempom krenuće radovi od nadvožnjaka do naselja Dva brata. Radiće se i Čupićeva ulica do ulice 29. novembra - poručio je Mirković.

Glavne saobraćajnice u gradu biće gotove do kraja oktobra, odnosno početka novembra. Ulica 7. septembar dobila je jedan kvalitetan asfalt, a ostaje da se završi drugi deo ove saobraćajnice do ulice Svetozara Markovića.

- Završava se i ulaz u Zaječar iz pravca Beograda, gde će biti postavljena i moderna led rasveta. Mnogo puta smo osporavani zbog toga što radimo, ali sve ovo ostaće i za buduće generacije u Zaječaru - istakao je Saša Mirković, predsednik Skupštine Grada Zaječara.

Do novembra meseca biće urađen i ulaz u grad iz pravca Knjaževca. Urediće se trotoari kod starog groblja, radiće se i ulica Miloša Obilića, zameniće se vodovodna mreža u ulici 7. septembra, a radiće se i na kružnom toku u Hajduk Veljkovoj ulici gde će takođe biti postavljena led rasveta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA