CEO SVET GA JURI: Hrvat silovatelj nikako da dolija! (FOTO)

Američka policija optužuje učitelja za napad na devojčicu mlađu od 13 godina s kojom je profesor, navodno, imao nekoliko seksualnih odnosa u krugu škole

  • 17

Policija okruga Lejk u američkoj saveznoj državi Illinois objavila je da istražuje nove, teške optužbe na račun učitelja, poreklom iz Hrvatske, Majkla R. Vučića, protiv kojeg je policija prošle nedelje izdala nalog za hapšenje zbog optužbi za seksualno napastvovanje jedne učenice.

Nakon objave naloga za hapšenje, policiji su se javile još dve devojke, bivše učenice škole u kojoj je profesor predavao, izjavila je narednica Sara Balmes iz ureda šerifa okruga Lejk. Američka policija istražuje dodatne optužbe protiv bludnog nastavnika, piše Dejli Herald.

Vučić se krajem prošlog meseca ukrcao na avion za Berlin i od tad mu se gubi svaki trag. Ubrzo je za njim poternicu izdao i Interpol, a sumnja se da bi se mogao skrivati u Hrvatskoj.

- Saznali smo da Vučić ima rodbinu u Hrvatskoj - kaže narednica Balmes.

Američka policija optužuje učitelja za napad na devojčicu mlađu od 13 godina s kojom je profesor, navodno, imao nekoliko seksualnih odnosa u krugu škole. Hrvatski MUP o internacionalnoj potrazi još uvek ništa ne zna. Kažu da službeni zahtev da se uključe u potragu i kontaktiranje rodbine od Amerikanaca nisu dobili, a preko Interpola javne objave poternice još uvek nema.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ;)

    3. septembar 2014 | 21:46

    Ne bitno odakle je, sustina je da je monstrum, a sa ovim naslovo akcenat je na nacionalnosti, sta da je silovatelj iz zimbabvea to ne bi bilo zanimljivo.

  • Vojvodjan

    3. septembar 2014 | 20:50

    Silovatelj iz lijepe njihove ! Ma to mora da je greska..... nisu oni takvi......

  • Apolitičan_lik

    3. septembar 2014 | 21:55

    Malo liči na onog turčina, kvazi hirurga iz Žute kuće

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA