AMERIKA ODGOVARA NA PRETNJE: Pratićemo islamiste do vrata pakla (VIDEO)

- Varvari treba da znaju da ćemo ih pratiti do vrata pakla kako bismo ih priveli pred lice pravde - grmeo je potpredsednik SAD Džozef Bajden nakon što su pripadnici IS-a odsekli glavu još jednom Amerikancu

  • 19

Potpredsednik SAD Džozef Bajden izjavio je da će Amerika loviti ekstremiste iz Islamske države (IS) do vrata pakla. On je nakon snimka na kome se vidi kako ekstremista IS-a odrubljuje glavu američkom novinaru Stivenu Sotlofu (31), izjavio da su to varvari.

- Oni treba da znaju da ćemo ih pratiti do vrata pakla kako bismo ih priveli pred lice pravde - rekao je drugi čovek SAD-a.

Bajden je istovremeno pozdravio muslimane širom sveta koji su se pobunili protiv zločina ekstremista iz Islamske države.

Pokrenuta je i onlajn akcija sa haštagom #BurnISISFlagChallenge, a muslimani širom sveta kače klipove na kojima su snimili kako spaljuju zastave ili druga obeležja Islamske države.

Podsetimo, i predsednik Barak Obama izjavio je da je cilj SAD da unište i razore džihadističku grupu kako više ne bi predstavljala pretnju ne samo po Irak već i po region i SAD.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • J

    4. septembar 2014 | 17:36

    Zivela Amerika!!! Sravnite ih!

  • ana

    4. septembar 2014 | 16:12

    Oni varvari kad ubijaju vas a vi mirotvorci kad njih i njhovu djecu ubijate.Demokrate pakla.

  • NL

    4. septembar 2014 | 23:34

    Ovi ekstremisti iz samoproglasene Islamske drzave (IS) su pretnja celom svetu. Nisu oni samo pretnja Americi, oni ubijaju, ruse, siluju i brzo se sire. Pocelo je u Africi, sada su se premestili u Aziju. Indija je vec u pripravnosti, da se brani od ovih ludaka. Evropa ima momentalno drugih problema. Ovi ludaci sede i uzivaju u Evropi i u svim drugim civilnim drzavama i cekaju samo naredbu. Okrenite se okolo po komsiluku, mozda ce te sami otkriti sumnjive osobe. Prosetajte Raskom Dolinom, a da nepricam o Kosovu ili Bosni. U Raskoj Dolini gde zive Albanci kao i na Kosovu, svi pozdravljaju ovu organizaciju. U Bosni isto tako gde zive Muslimani. U svim bivsim Republikama SRJ isti je problem. Od Slovenije pa do Makedonjije preko Crne Gore. U drugim zapadnim drzavama EU je isti problem. Zapadne zemlje EU su prihvatile mnoge izbeglice, Najvise iz Afrike, Azije, kao i mnogobrojne druge Islamiste iz celog sveta. Drzave EU dali su sve od sebe, ali oni to nepostuju i nemogu da se uklope u civilizaciju. Isti je problem u Americi, Kanadi Australiji i drugim civilnim drzavama. Ovi Islamisti (IS) nisu za civilni svet, neka zive negde u pesku kao bedovini, bez vode i civilizacije, nista drugo i ne zasluzujeu. Samo mi je zao Kamila........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA