JEZIVO: Izbo braću blizance (9), pa presudio sebi (VIDEO)

Motiv dvostrukog ubistva i samoubistva u Irskoj nije poznat, a tela dvojice dečaka otrila su njihova braća stara tri i pet godina. Ubica Džonatan O Driskol (20) obesio se nakon zločina

  • 0

Džonatan O Driskol (20) iz Irske ubio je svoju braću Patrika i Tomasa, a potom je izvršio samoubistvo. Motiv dvostrukog ubistva i samoubistva nije poznat, a tela dvojice dečaka otrila su njihova braća stara tri i pet godina.

Porodična tragedija u gradu Šarlevil dogodila se dok su im roditelji bili u kupovini. Džonatan, kome su blizanci Patrik i Tomas bili polu-braća, odvezao se nakon zločina 15 kilometara gde se obesio.

Mrtve dečake pronašla su njihova braća. Kada su da deca videla izbodenu braću izletela su napolje i počela da vrište.

Prema pisanju britanskih medija, policija je na mestu zločina zatekla stravičnu scenu. Kuća je bila puna krvi, a na telima dečaka bio je veliki broj uboda. Blizanci su pronađeni mrtvi u odvojenim spavaćim sobama, a na sebi su i dalje imali školske uniforme, pošto ih je stariji brat tog dana dovezao iz škole.

Za Džonatana koji se posle ubistva obesio, komšije kažu da je bio preke naravi.

(Telegraf.rs / Izvor: Mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA